Galaxy S6
Re: Re: Samsung Galaxy S6
Благодаря за подсещането, сега го инсталирам. Какви са подобренията, които да очаквам при 6.0 с две думи?
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Един приятел с S6 Edge още няма актуализацията до 6.0.1.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Samsung Galaxy S6
Честито за ъпдейта, първите телефони на Самсунг, които вече получават 6.0, извън представените миналата седмица. Колкото и да е тъжно, някой потребители вече забравиха кога са получили 6.0, а тези ползващи Самсунг тепърва ще го получаваме.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Хубавите неща не стават бързо... :D
Тия с 6.0 отпреди седмици, пък нямат http://www.sammobile.com/2016/02/23/samsung-galaxy-s6-edge-and-gear-s2-win-technology-awards-at-the-mwc-2016/ най-добрия телефон за 2015 година... ;)
Тия с 6.0 отпреди седмици, пък нямат http://www.sammobile.com/2016/02/23/samsung-galaxy-s6-edge-and-gear-s2-win-technology-awards-at-the-mwc-2016/ най-добрия телефон за 2015 година... ;)
Проблем след 6.0.1.
След като получих ъпдейт до 6.0.1., преди две седмици дойде нов ъпдейт, много странен, някаква кръпка ли, не знам, след което батерията взе да пада много бързо. Оказа се, че "система Андроид" източва 30% от заряда и го прави непрекъснато. Лягам си вечерта с 35% заряд, сутринта се събуждам, 6% останали, другото е изядено през нощта. Дайте идеи какво да го правя, софт ресета не помогна.
Re: Проблем след 6.0.1.
В един друг подобен форум това се обсъжда от повече от месец, ама тук е по-важно да се обсъждат спийд тестове май :D
Както и да е решението е да си спреш Google Backup, рестартираш и си готов. Виж от скрийншота къде се намира точно.
Както и да е решението е да си спреш Google Backup, рестартираш и си готов. Виж от скрийншота къде се намира точно.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Проблем след 6.0.1.
Благодаря!Веднага изпълних съвета.(yes)(beer) Още едно питане относно странен бъг, какъвто за пръв път забелязвам след този ъпдейт. При събуждане на дисплея с power бутона, дисплея светва за миг и пак угасва. И така няколко пъти, софт ресета е единственото, което ми хрумва и се оправя. Все пак ми е интересно какво е това. Надявам се да не е хардуерно. Още веднъж Благодаря!
Re: Re: Проблем след 6.0.1.
може ли по точно да кажеш от къде се спира Google Backup, че не можах да го намеря
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Проблем след 6.0.1.
Настройки-> Архивиране и нулиране-> Архивиране на моите данни.
И там цъкаш да е на ИЗКЛЮЧИ.
И там цъкаш да е на ИЗКЛЮЧИ.
Re: Samsung Galaxy S6
Най-после пуснаха Android 7-доживяхме :)
Да ви е честит на тези, които все още го ползвате!
Да ви е честит на тези, които все още го ползвате!