Galaxy S6

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от xpuc4o » 05 мар 2015, 10:24

Дъното да, долната част на рамката. Май четеш каквото ти е удобно,а? Отговори ми на въпроса. А и дупките не са същите, ако можеш да броиш. И не виждам смисъл от качените Iphone снимки, при положение, че при по-стария рамката излиза над стъклото, а при Activ S преминава към извито такова - по същия начин е и при Iphone 6.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от buttman » 05 мар 2015, 10:44

[Quote]Дъното да, долната част на рамката.[/Quote]
Дъно и рамка са много различни неща.
[Quote]А и дупките не са същите, ако можеш да броиш.

[/Quote]
Предполагам, че мога. Но не намирам смисъл в изречението ти. Брой е количествен признак, не е качествен признак.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от buttman » 05 мар 2015, 10:51

Това е като задачка "Открийте разликите".

xpuc4o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от xpuc4o » 05 мар 2015, 11:09

Ето една и от мен :D

rubik777
Регистриран: 17 яну 2008, 13:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от rubik777 » 05 мар 2015, 11:35

Много показна картинка. През цялото време докато четох си мислех за това. Наистина дизайна на iphone в момента е копие на htc, поради простата причина, че htc го пуснаха първи. въпросния htc one излезна преди iphone 5 дори. така че...

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от LegolasElf » 05 мар 2015, 11:36

То е ясно, че този дизайн на страничната рамка не е на Епъл, но защо трябва S6 да има дори минимална прилика с най-успешния модел на конкурента си? А приликата е много голяма да не кажа 1:1. Много добре знаят, че този модел ще се гледа под лупа. Според мен тая заоблена странична рамка е много голяма грешка. Добре, че е Edge варианта малко да замаже очите.

xpuc4o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от xpuc4o » 05 мар 2015, 12:26

Колкото до коментарите ти по-горе- количествен, качествен, виж че дупките са по-малки и повече на брой, в два реда, аудио жака няма как да е по-различен, а usb порта винаги е бил по средата на S-серията на Samsung. Дори и дупките да бяха квадратни, пак някой щеше да каже, че има прилика-смешно е.
И ми е интересно какво разбираш под дъно на смартфон- да не мислиш за дънна платка :D
Определено има прилика, колега, но мисля, че тази с htc е много по-фрапантна ;)

boyko67
Регистриран: 10 апр 2010, 10:54

Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от boyko67 » 05 мар 2015, 13:26

Нищо ново под слънцето...а превъзбудата винаги води до финансови загуби.Мисля,че s5 e много по практичен телефон

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от board » 05 мар 2015, 13:41

Да обобщим:
[Quote]Камерата е последното нещо, което ме интересува в един телефон...
батерията така или иначе си я зареждам всяка вечер без значение дали са ми останали 60% - 70% заряд или не.[/Quote]
[Quote]не ме вълнува нито сензор за отпечатъци, нито по-добрия процесор, нито 1GB повече RAM, нито по-бързата вътрешна памет, нито материалите на изработка, нито безжичното зареждане, нито 4K видеото, нито 2K дисплей и т.н.[/Quote]
[Quote]мен не ме вълнуват, ако ще и 16 ядрен процесор да а, ако ще и 8GB RAM да му сложат. [/Quote]
Извинявай, но при това положение, по-скоро не е вина на Самсунг, че не са си свършили работата със S6, а просто теб нищо не те интересува. Нито процесор, памети, дисплей, камера, батерия, сензори, външен вид ... че то какво остава в един смартфон?
Едва ли и следващата година, ще си доволен от S7, тъй като вероятно ще предлага същото, само с малко по-бърз процесор, малко повече рам, малко по-добра камера и нов панел.
Но няма нищо лошо в това, да си толкова доволен то телефона си, че да не ти трябва нищо повече.

Foxcore
Регистриран: 08 авг 2013, 23:03

Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от Foxcore » 05 мар 2015, 13:45

Телефона е Добър който нее рефинансирал джобния си gsm повече от 5 години да го направи но аз ще чакам ес7 или ес8 за 2 години телефона ще е the best но ще видим и iPhone какво ще покащат за 2017 година и последно който не харесва телефона да отиде да му пресъдят малко хормони в мозъка че му липсва хурмона на щастието:D

Отговори