Galaxy S6
Samsung Galaxy S6
[B][i]Мнението ти е изтрито! Започваш нова тема, при това официална за сайта с хейт!!![/i][/B]
Re: Samsung Galaxy S6
Започваш официална тема за модел - смартфон с очевиден хейт!
Бан за седмица!
Бан за седмица!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Samsung Galaxy S6
Това е според теб. За мен пък това ще е най-добрия галакси смартфон, изработен с най-добри материали за разлика от предшествениците му S3 s4 s5.
Re: Re: Samsung Galaxy S6
Въпреки интересния дизайн не мога да преглътна отпадането на функции от телефона - визирам липсата на слот за допълнителна карта и несменяемата батерия. Според мен не беше необходимо да ни лишават от тези екстри и можеха да намерят някакво решение. Например относно картата четох, че е заради много бързата памет вградена в телефона и ако си инсталираш приложение на външната карта например телефона няма да е толкова бърз - това можеше да се реши като оставят слота за карта и като инсталираш нещо там да се изписва съобщение, че това ще забави телефона и потребителя сам да прецени дали да инсталира програми или да си складира снимки там. Относно батерията можеше да я направят да се вади през капаче отстрани или отдолу на телефона.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Пак казвам това е според човека и начина му на работа. На мен 32 гб ми стигат. Батерията ми е все тая дали се маха.
т.е тези минуси за мен не са минуси. Айфона е също така. Но това не пречи да си вървят продожбите. Самсунг точно защото искаха да приличат на епъл махнаха свободния достъп до батерия и сд-карта памет. За мен това не са никакви проблеми. За който е проблем да взима хтц сони или лг.
т.е тези минуси за мен не са минуси. Айфона е също така. Но това не пречи да си вървят продожбите. Самсунг точно защото искаха да приличат на епъл махнаха свободния достъп до батерия и сд-карта памет. За мен това не са никакви проблеми. За който е проблем да взима хтц сони или лг.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Проблема на иФеновете в момента е, че вече не могат да хейтят на "пластмаса"...
По принцип идеята да можеш да си слагаш СД-карта е предимно заради възможността на по-ниска цена да имаш повече памет.
Самсунг са махнали тази опция, за съжаление. Но пък вградената карта е многократно по-бърза от добавена от потребителя, така че това мога да го преглътна донякъде. Скорост за цена...
Сменяемата батерия е кофти, че липсва, определено. Донякъде е компенсирано от бързото зареждане. Ако и консумацията на батерията наистина е много по-малка, може д асе окаже, че батерията ще държи прилично без проблеми 1 ден.
Особено еджа е много красив, няма какво да си говорим.
Но ноут 2 като излезе, си го взех абсолютно веднага, и струваше към 1000 лв, а този ще е двойно и отгоре като нов...
Аз лично бих предпочел "пластмасата", която поема ударите и се сменя лесно за без пари... Така или иначе 90% от потребителите на "премиум" телефони, веднага им слагат калъфи и стъклени протектори...
По принцип идеята да можеш да си слагаш СД-карта е предимно заради възможността на по-ниска цена да имаш повече памет.
Самсунг са махнали тази опция, за съжаление. Но пък вградената карта е многократно по-бърза от добавена от потребителя, така че това мога да го преглътна донякъде. Скорост за цена...
Сменяемата батерия е кофти, че липсва, определено. Донякъде е компенсирано от бързото зареждане. Ако и консумацията на батерията наистина е много по-малка, може д асе окаже, че батерията ще държи прилично без проблеми 1 ден.
Особено еджа е много красив, няма какво да си говорим.
Но ноут 2 като излезе, си го взех абсолютно веднага, и струваше към 1000 лв, а този ще е двойно и отгоре като нов...
Аз лично бих предпочел "пластмасата", която поема ударите и се сменя лесно за без пари... Така или иначе 90% от потребителите на "премиум" телефони, веднага им слагат калъфи и стъклени протектори...
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
И за какво да взимам премиум телефон, като ще му слагам калъф и протектор. А за мен най-правилното решение е, че батерията не може да се сменя..! Кой сменя батерия на днешно време? Най-често тя изкарва повече от самия телефон.;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Лично мен единствено ме притеснява колко ще държи батерията. Външния вид си е Галакси отвсякъде, но вече изглежда много премиум. Само следите от пръсти на гърба ще са дразнещи, а и ще е много лесно да се отключи сензорът за отпечатъци, то такива ще има доста. Иначе много ми харесва като цяло, а и мобилното плащане ако заработи скоро, ще удари всички други в земята :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
[Quote]И за какво да взимам премиум телефон, като ще му слагам калъф и протектор.
[/Quote]
Когато тоя премиум след 2-3 месеца подмятане и няколко изтървавания стане така че в най-добрия случай ще те е срам да го извадиш(или в най-лошия 1200-300 лева отидат на вятъра) ще разбереш ;)
[/Quote]
Когато тоя премиум след 2-3 месеца подмятане и няколко изтървавания стане така че в най-добрия случай ще те е срам да го извадиш(или в най-лошия 1200-300 лева отидат на вятъра) ще разбереш ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Samsung Galaxy S6
Ако са хитри Самугите сега да направят един модел с пластмаса водоустойчив и прах с карта за памет и 3000ма батерия
и да видите колко много хора ще изберат това пред стъклото...
и да видите колко много хора ще изберат това пред стъклото...