Galaxy S7 edge
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Има ли някой друг от вас с такъв проблем?
-
- Регистриран: 09 фев 2016, 10:20
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Слагай му протектор,но за такъв извит дисплей,едва ли ще намериш.Самсунг отново се ИЗЛОЖИХА КАТО КИФЛАДЖИИ В СЛАДКАРНИЦА.Ту жълтее,ту надраскан,ту нещо др.Егати скапания тел,за 1 торба пари или кола на старо,това получаваш.Никога нема си купя подобен смотан боклук.Лично мнение.
Телефона не е лош,но има и забележки.Не може да струва 1550лв.и да се надраска на 20ден.И то по необясним начин.
Е много хубаво... А аз тъкмо се бях засилил да го купувам. Дали да спестя 500 лева и да си купя LG G4 или S6?
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Ако ще пестиш, то по-добре ги инвестирай тук http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/samsung-gsm-n920-galaxy-note-5-32gb.html парите си...
Където 5.5", там 5.7".:)
Където 5.5", там 5.7".:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Абсолютно същия проблем и при мен. Няма и месец ползване, без каквито и да било различни от боравене с пръсти по дисплея и изведнъж... драскотини навсякъде. Моя телефон е: s6 edge + . Не може да казват, че този тип защита като Corning Gorilla Glass 4 , била против надраскване от какво ли не, а в крайна сметка от нормална употреба да се надраска толкова много. Маркетингов трик, за да му се качи цената до космоса.
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
Samsung Galaxy S7 edge
От миналата година мой познат е с Samsung Galaxy S6 edge plus
И няма драскотина. Зависи как си ползвате телефона. Ако е бил в чантата с ключове с който да се трие е нормално да се появят драскотини.
И няма драскотина. Зависи как си ползвате телефона. Ако е бил в чантата с ключове с който да се трие е нормално да се появят драскотини.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Какъв ти е калъфа, защото един познат беше с clear view калъф на s6 edge и му се надра от него целия дисплей като в последсвтие се оказа дефект на калъфа при всички.
Аз ползвам вече почти 3-4 месеца https://www.amazon.de/Original-Design%C2%AE-Handytasche-Schutzh%C3%BClle-Handyh%C3%BClle/dp/B01CO2UOMK/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1466412689&sr=8-7&keywords=vrs+design+s7+edge и съм му сложил най-обикновен протектор на екрана (не ми покрива извития дисплей от двете страни, но там за сега нямам драскотини). Калъфа не си го взех с намерение за защита и въпреки това ме спаси на 3 пъти при падане (единия път върху камъни).
Аз ползвам вече почти 3-4 месеца https://www.amazon.de/Original-Design%C2%AE-Handytasche-Schutzh%C3%BClle-Handyh%C3%BClle/dp/B01CO2UOMK/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1466412689&sr=8-7&keywords=vrs+design+s7+edge и съм му сложил най-обикновен протектор на екрана (не ми покрива извития дисплей от двете страни, но там за сега нямам драскотини). Калъфа не си го взех с намерение за защита и въпреки това ме спаси на 3 пъти при падане (единия път върху камъни).
Samsung Galaxy S7 edge
Забелязал съм, че и от плажа пясък също може да го надраска.
Как мога да разбера с какъв процесор ми е телефона?
Как мога да разбера с какъв процесор ми е телефона?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Re: Samsung Galaxy S7 edge
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z&hl=en ?