Galaxy S7 edge
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Ама като вземете да ми вадите тези цитати.Ако се завъртя из гугъл ще ти намеря критики и хвалби за абсолютно всеки модел и производител.Някой си бил написал нещо и хоп - неоспорим довод.
Ами за драскането на дисплея нищо не мога да кажа нищо защото не съм го ползвал че и да го надраскам.Когато и ти го направиш(а не да го прочетеш) ми се обади ;)
Ами за драскането на дисплея нищо не мога да кажа нищо защото не съм го ползвал че и да го надраскам.Когато и ти го направиш(а не да го прочетеш) ми се обади ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Не си прав ! В мненията на потребителите е истината. За плюсовете и минусите е ясно. Само че S7 e скъп телефон и подобни издънки не са приемливи. Първо беше оригиналния калъф. Много хора се оплакват. Очевидно има серия с фабричен дефект.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
[Quote]В мненията на потребителите е истината.[/Quote]
Нали? Затова ако искаш безпристрастно потребителско мнение за ментел във форума се обърни към епъл фена :D (примерче)
Мдааа... ми не съм прав (whistle)
Вярно е, в този интернет свят в който никой не е този за който се представя вече и на себе си не вярвам :D
Нали? Затова ако искаш безпристрастно потребителско мнение за ментел във форума се обърни към епъл фена :D (примерче)
Мдааа... ми не съм прав (whistle)
Вярно е, в този интернет свят в който никой не е този за който се представя вече и на себе си не вярвам :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
[Quote]Тоя го помня че воюва с амолед дисплеите...[/Quote]
Така си е. Вярно, че ден и нощ плачеше тука срещу S3.
Така си е. Вярно, че ден и нощ плачеше тука срещу S3.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
И с основание
S2 и S3 са с некачествени дисплеи.За S6 и S7 не твърдя същото.
GG4 не би трябвало да се драска от песъчинки.
S2 и S3 са с некачествени дисплеи.За S6 и S7 не твърдя същото.
GG4 не би трябвало да се драска от песъчинки.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
[Quote]По-ярък, по- сочни цветове. И двата телефона бяха в Амолед режим,яркост на макс, без автоматична настройка.[/Quote]
Някой плюе дисплея на S7, че бил с прекалено наситени цветове, сега пък цветовете не били достатъчно "сочни"... Все пак в кой точно от 4-те цветови режима е бил дисплея при сравнението?
Иначе има една особеност, която не знам дали знаш за дисплеите на Самсунг, че при изключена автоматична настройка, достигат доста по-ниска яркост на дисплея. Примерно S7 Edge при изключен авто режим достига до 392 нита яркост, а с включен постига 610 нита. За сравнение максимума на дисплея на A9 е 366 нита. (данни от gsmarena, не вярвам да лъжат)
Някой плюе дисплея на S7, че бил с прекалено наситени цветове, сега пък цветовете не били достатъчно "сочни"... Все пак в кой точно от 4-те цветови режима е бил дисплея при сравнението?
Иначе има една особеност, която не знам дали знаш за дисплеите на Самсунг, че при изключена автоматична настройка, достигат доста по-ниска яркост на дисплея. Примерно S7 Edge при изключен авто режим достига до 392 нита яркост, а с включен постига 610 нита. За сравнение максимума на дисплея на A9 е 366 нита. (данни от gsmarena, не вярвам да лъжат)
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Buttman ще си купува "г7 едже" и е прав да събира инфо за всички възможни дефекти ;)
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Сериозно ли телефона няма радио и OTG опция ?
Знам за адаптивната яркост. Режимът, както съм посочил, бе Амолед и при двата модела. Не съм виждал как се държи S7 на слънчева светлина с автоматична яркост. Самсунг са сложили много наситени сини тапети и дисплеят изглежда много ефектен,ярък.
А Арената изобщо не са обективни. За тях има само една марка - Самсунг.
Относно коментаторчето долу. Никога няма да си купя Г7 Едже, както го нарича оня с ника на гръцки бог. Крайно неергономичен е. S7 ми харесва повече.
А Арената изобщо не са обективни. За тях има само една марка - Самсунг.
Относно коментаторчето долу. Никога няма да си купя Г7 Едже, както го нарича оня с ника на гръцки бог. Крайно неергономичен е. S7 ми харесва повече.
Ефирното радио все повече и повече ще е история при смартфоните 😊