Galaxy S7 edge
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Аз също съм чувал основно положителни коментари за този телефон.За това че лесно се надрасква дисплея може би има значение с какъв калъф се ползва, слага ли се в чанта с ключове без калъф и без протектор и т.н.
Все пак ако някой е ползвал този телефон и Ноут 5 на кой би дал предимство.Аз ще сменям телефон в края на август и до тогава незнам дали новия Ноут 7 ще го има в България.Накратко двоумя се между С7 едж и Ноут 5, в краен случай бих дал и някой лев отгоре за Ноут 7, но само ако го има в България и отзивите са добри.
Все пак ако някой е ползвал този телефон и Ноут 5 на кой би дал предимство.Аз ще сменям телефон в края на август и до тогава незнам дали новия Ноут 7 ще го има в България.Накратко двоумя се между С7 едж и Ноут 5, в краен случай бих дал и някой лев отгоре за Ноут 7, но само ако го има в България и отзивите са добри.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Аз бих взел Ноут 7. Те са горе долу на една цена с Едж серията, да имаш писалка и някоя друга екстра си е предимство. А и още не сме видяли какво ще предлага. След 2 дена ще е ясно. Еджа е супер телефон, но Ноут-а е по-добър. Най-вероятно края на Август началото на септември ще е по магазините (по слухове дори по-рано). Тая година би трябвало да го има и на нашия пазар. След 2 дена както казах ще се знае всичко. Аз бих изчакал. Да платиш толкова пари за Еджа вече не си струва, след няколко месеца излиза С8 на същата цена. По-добре да изчакаш и тогава да решиш, дори да избереш С7 едж, поне ще го вземеш на сносна цена. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
То това за слабият сигнал, го забелязвам и при S6. Първоначално си виках, да не е заради алуминиевият бъмпър, но като го махнах, резултат беше почти същия, т.е разликата е минимална. Доста често върти 2,3,4 чертички обхвата. Да съм забелязал, че като използвам интернет, след като използвам няколко минути, просто интернета забива и трябва да изключа и включа наново мобилните данни. Както казват, всичко след S5 е провалм, т.е все по-лошо качество. Една батерия и дизайн, не правят телефона. Да не говорим, че камерата на С7 е ужасно зле, спрямо на С6.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Тебе тука няколко пъти сме ти виждали (дори и във Facebook) как се оплакваш от камерата на S7. Еми като не ти харесва, си купи друг.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Чак ми стана интересно, скъпи ми заядливко( сега разбирам, защо някои приказват, чук е място за изкарването на комплексите на някои), къде сте ме видели да се оплаквам многократно, след като само веднъж тук съм написал коментар и то на база всичктие ревюта, снимки и клипове, които са качени в интернет. Или просто имате време за губене, скъпи ми таен обожателю, че да се заяждате с хората.
Re: Samsung Galaxy S7 edge
За да не отварям нова тема,ще попитам в тази,понеже S7 има двусимова версия.Та въпроса ми е следния:Ако едната карта няма включен мобилен интернет,може ли да ползва от другата карта,за приложения,обвързани с номера?Приложения като whatsapp например или Viber.
Re: Samsung Galaxy S7 edge
Ще има почивка(angry)
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
И аз съм в клуба вече, момчета.
Нямаше как да се вредя и за очилата понеже трудно се намират в мрежата, а нямах време. Телефончето е супер, дори имам една джаджа в кутията, която ще ми помогне да си копирам всичко от стария телефон посредством usb кабела, като ги вържа един с друг.
По въпроса с абонаментния план, взех 24 левовия с неогр.разговори и 16 гъби плюс още 100 за сто дни. Получих и тяхната телевизия с 45 канала, която има отлично качество. Взех и 128гб клауд. Предплатих 400лв. и телефона ми стъпва на 36лв. месечна вноска плюс 24лв. такса, и тотала е 60лв. на месец.
п.с. Специална благодарност на @algor затова, че ми помогна да намеря офис с читави консултанти, а не измамници!!!
Нямаше как да се вредя и за очилата понеже трудно се намират в мрежата, а нямах време. Телефончето е супер, дори имам една джаджа в кутията, която ще ми помогне да си копирам всичко от стария телефон посредством usb кабела, като ги вържа един с друг.
По въпроса с абонаментния план, взех 24 левовия с неогр.разговори и 16 гъби плюс още 100 за сто дни. Получих и тяхната телевизия с 45 канала, която има отлично качество. Взех и 128гб клауд. Предплатих 400лв. и телефона ми стъпва на 36лв. месечна вноска плюс 24лв. такса, и тотала е 60лв. на месец.
п.с. Специална благодарност на @algor затова, че ми помогна да намеря офис с читави консултанти, а не измамници!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Какъв е този абонамент? Не го виждам на сайта им, или е от скритите? извинете са ОТ.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Честито и със здраве да си го ползваш :) (beer)