Galaxy S7 edge
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Сега изтеглих снимка от Фб. В галерията е, в Снимки от фотоапарата. Телефонът е HTC.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Явно при повечето телефони става без проблем, но при самсунга е по-иначе.
Въпросните снимки ги намирам само във файл мениджъра, но не ги отварям. Ето и скрийншот за какво става въпрос:
Въпросните снимки ги намирам само във файл мениджъра, но не ги отварям. Ето и скрийншот за какво става въпрос:
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
На моя телефон Асус пробвах от фейсбука прави папка фейсбук и са там .
При самсунги доколкото помня отиваха в папка downlload .
Като гледам скриншота не сса се смъкнали коректн. На първата снимка пише html . Това реално не е снимка а и самсунг не ги отваря тези .
Извинявам се че не се изразявам по коректно .
Снимките трябва да се смъкнат в jpg .
В самия фейс като цъкнеш на снимка и тя стане на цял екран тгава на опции save photo . Успех .
При самсунги доколкото помня отиваха в папка downlload .
Като гледам скриншота не сса се смъкнали коректн. На първата снимка пише html . Това реално не е снимка а и самсунг не ги отваря тези .
Извинявам се че не се изразявам по коректно .
Снимките трябва да се смъкнат в jpg .
В самия фейс като цъкнеш на снимка и тя стане на цял екран тгава на опции save photo . Успех .
Ванка, аз също си мисля, че просто не ги сваляш правилно. Първо отвори снимката и търси опция за сваляне- save/запази.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
[Quote]Явно при повечето телефони става без проблем, но при самсунга е по-иначе.
Въпросните снимки ги намирам само във файл мениджъра, но не ги отварям. Ето и скрийншот за какво става въпрос:[/Quote]
Какви ги говориш бе Ванка?
Тези неща Самсунг ги е измислил.
От фейсбука снимките ги сваля във папка DCIM-Facebook. От други сайтове ги сваля в папка Download(без S накрая защото има и такава папка. Има и още една папка Picture. Някой приложения ползват нея.
От фейсбук сваляш снимки като задържиш пръст върху нея и избираш Save image. Веднага се появява в Галерия с пълни подробности къде се намира (yes)
Въпросните снимки ги намирам само във файл мениджъра, но не ги отварям. Ето и скрийншот за какво става въпрос:[/Quote]
Какви ги говориш бе Ванка?
Тези неща Самсунг ги е измислил.
От фейсбука снимките ги сваля във папка DCIM-Facebook. От други сайтове ги сваля в папка Download(без S накрая защото има и такава папка. Има и още една папка Picture. Някой приложения ползват нея.
От фейсбук сваляш снимки като задържиш пръст върху нея и избираш Save image. Веднага се появява в Галерия с пълни подробности къде се намира (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Това за което говорите ми е ясно. При другите телефони беше точно така, не е нещо, което да не знам. Елементарни работи.
Като магаре на мост си Стенли. Обяснявам, че само някои снимки ми се появяват в галерия от това което съм дръпнал. Слагам нови шотове и дано този път да разбереш, какво искам да напиша.
По-скоро Бутман е прав и ги свалям в някакъв друг формат.
На първия шот са снимките, които съм успял да дръпна и са си там.
На втория шот, най-отгоре, където пише скорошни файлове са останалите снимки, които не мога да отворя.
Голяма работа, айде сега, не е толкова важно!;)
Като магаре на мост си Стенли. Обяснявам, че само някои снимки ми се появяват в галерия от това което съм дръпнал. Слагам нови шотове и дано този път да разбереш, какво искам да напиша.
По-скоро Бутман е прав и ги свалям в някакъв друг формат.
На първия шот са снимките, които съм успял да дръпна и са си там.
На втория шот, най-отгоре, където пише скорошни файлове са останалите снимки, които не мога да отворя.
Голяма работа, айде сега, не е толкова важно!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Ето този шот, където пише скорошни файлове 50+. Всичко това са снимки които дръпнах директно точно по най-елементармият начин със задържане отгоре, където Стенли се опитва да ми помага с откриването на топлата вода.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Цъкни на някой от файловете и дай на подробности да видя какво пише ?
Задържам върху снимката ти и свалям :|
И нито един свален файл не се намира в СКОРОШНИ ФАЙЛОВЕ. Там няма нищо за тях.
Задържам върху снимката ти и свалям :|
И нито един свален файл не се намира в СКОРОШНИ ФАЙЛОВЕ. Там няма нищо за тях.
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 10:41
Re: Samsung Galaxy S7 edge
здравейте! от скоро имам с7 ейдж и не мога да си настроя имейл адреса, изписва ми грешка в сървара. ако някой е запознат как да оправя проблема моля за помощ?
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Регистрирали ли сте се в телефона с гугъл профил ? Аз лично си ползвам gmail на телефона а други имейли през браузър . За удобство повечето електронни пощи предлагат приложение което може да си изтеглите от гугъл стора .