Galaxy S7
Re: Re: Samsung Galaxy S7
Не е никак лоша опцията, да имаш телефона 3 дни преди премиерата, още повече с добавка Gear VR.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Съгласен съм, но има две големи НО-та.
Първо плащаш го солено и с по-голяма вероятност от дефекти. Поради тези причини не купувам в началото на продажби , колкото и примамливо да изглежда апарата който съм си харесал. Аз лично ще почакам анонсите и на другите компании. Нищо не губя, ако не ми харесат, поне до тогава ще има вече реални мнения от потребители за Самсунг S7, и цената надолу.
Първо плащаш го солено и с по-голяма вероятност от дефекти. Поради тези причини не купувам в началото на продажби , колкото и примамливо да изглежда апарата който съм си харесал. Аз лично ще почакам анонсите и на другите компании. Нищо не губя, ако не ми харесат, поне до тогава ще има вече реални мнения от потребители за Самсунг S7, и цената надолу.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Плащаш като за нещо току-що излязло. Това не е "но". Това е баланс между иновативност и цена, колкото по-стара технология купуваш, толкова по-ниска ще ѝ е цената, тази сметка си я прави всеки за себе си, по същата логика можеш да изчакаш не анонсите на другите производители, а три години време - тогава ще се намира за по 500лв.
Вероятността от дефекти не е по-голяма, напротив - очаквам премиерните бройки трябва да са най-добрите, за да може добрите отзиви и ревюта да привлекат още повече купувачи като постепенно качеството по-скоро ще спада, понеже ще се изнамерят и по-евтини начини да се произвежда "с подобно качество", а вероятно и на самата компания ще ѝ пука по-малко с наближаване разработката на още по-нови модели.
А за губене - губиш от времето през което ще имаш State of the Art технология. Има разлика между това да си ползвал най-доброто 3 или 6 месеца и това да си го ползвал 1 месец. Отново не е нещо универсално и всеки си преценява, но за губене - губи си се WoW! ефекта и това да си сред първите щастливци.
Вероятността от дефекти не е по-голяма, напротив - очаквам премиерните бройки трябва да са най-добрите, за да може добрите отзиви и ревюта да привлекат още повече купувачи като постепенно качеството по-скоро ще спада, понеже ще се изнамерят и по-евтини начини да се произвежда "с подобно качество", а вероятно и на самата компания ще ѝ пука по-малко с наближаване разработката на още по-нови модели.
А за губене - губиш от времето през което ще имаш State of the Art технология. Има разлика между това да си ползвал най-доброто 3 или 6 месеца и това да си го ползвал 1 месец. Отново не е нещо универсално и всеки си преценява, но за губене - губи си се WoW! ефекта и това да си сред първите щастливци.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Практиката показва, че повечето дефекти са в начален етап от производство. Мен WOW ефекта не ме интересува изобщо, тъй като никога не съм парадирал със скъпи телефони, така че ми е все тая.S7 е за хора които са със S3,S4 да кажем и пак не е задължително. Ако човек иска да прахосва пари може да си смени и гаранционния S6 за новия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Не бих казал, че има резон или логика да има дефекти в началото. По-скоро ако има повече се шуми, защото телефоните са под микроскоп и всички погледи са насочени към ревютата.
Както и да е, някой вече разбра ли на каква цена точно ще се продават в Samsung Experience Store-a? За DE цената е 699 EUR, за UK - 569 GBP... двете представляват практически една и съща цена от ~ 1370лв. У нас нали няма да ги изтропат на 1500+ ?
Както и да е, някой вече разбра ли на каква цена точно ще се продават в Samsung Experience Store-a? За DE цената е 699 EUR, за UK - 569 GBP... двете представляват практически една и съща цена от ~ 1370лв. У нас нали няма да ги изтропат на 1500+ ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Нали за това го купуваш от оторизиран магазин, ако случайно имаш дефект, ще ти го сменят или ремонтират. Освен това го казваш, все едно всеки трети телефон е с дефект и трбява много късмет да попаднеш на читава бройка. Едва ли повече от 1-2% имат някакъв проблем. Сега ако си карък и от най-добрата партида да вземеш телефон, пак можеш да изтеглиш късата клечка.
Колкото до цената, мен лично ме съмнява тя да падне в следващите поне 3-4 месеца, така че остава въпроса, колко да чакаш? С ранната покупка поне получаваш и Gear VR подарък, който иначе си струва 200лв.
Ако нямах S6 Edge или имах договор за преподписване с оператор, веднага бих го взел. Но понеже имам сравнително близък телефон, не съм сигурен, че сумата за ъпгрейд си заслужава, за това по-скоро още се чудя.
Колкото до цената, мен лично ме съмнява тя да падне в следващите поне 3-4 месеца, така че остава въпроса, колко да чакаш? С ранната покупка поне получаваш и Gear VR подарък, който иначе си струва 200лв.
Ако нямах S6 Edge или имах договор за преподписване с оператор, веднага бих го взел. Но понеже имам сравнително близък телефон, не съм сигурен, че сумата за ъпгрейд си заслужава, за това по-скоро още се чудя.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
board: Аз ползвам един тарикатлък :)Имам 2 контракта - единия за мен а другия за жена ми. Те са през една година така , че когато излезе телефон - преподписвам единия договор който изтича в момента и вземам нов телефон, а другия телефон който е на 1 година вече (но все пак сравнително нов) го давам на жена ми! В момента имам S6 edge 64GB и точно на 11.03 с кеф ще го дам на жена ми (тя има S5) и ще си взема S7 edge 64GB!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Не смятам, че беше нужно да споделяш в пълни подробности за този твой тарикатлък. Няма уважаваща се жена, която да приеме с охота съпругът й да и пробута ползван телефон, а той да си купи чисто нов. Нищо лично, но не е нормално.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Samsung Galaxy S7
Не виждате ли ,че този телефон е същия като S6?
Да не говорим ,че има по-стари модели с повече възможности..като например сензор за температура, надморска височина, магнитен сензор и други. Само слагат и махат едни и същи екстри.(no) SAMeSUNG
Да не говорим ,че има по-стари модели с повече възможности..като например сензор за температура, надморска височина, магнитен сензор и други. Само слагат и махат едни и същи екстри.(no) SAMeSUNG
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Samsung Galaxy S7
Зависи какво ти е приоритет.
По принцип е добре телефон на две години за да усетиш разликата но който го бодат парите и иска да сменя всяка година :)))
Ииии да аз ако имах s6 и една торба излишни пари пак нямаше да купя този на за собственици на по стари Samsung е супер звяр :))
По принцип е добре телефон на две години за да усетиш разликата но който го бодат парите и иска да сменя всяка година :)))
Ииии да аз ако имах s6 и една торба излишни пари пак нямаше да купя този на за собственици на по стари Samsung е супер звяр :))