Galaxy S7
Re: Samsung Galaxy S7
В началото ми се видя супер - върнаха карата с памет,водоустойчивостта и сложиха по-голяма батерия до тук добре, но сега разбирам, че са махнали IR порта (така работи като дистанционно), USB OTG функцията ( да чете флашки през преходник - да се включва мишка и клавиатура) и MHL ( TV out) функцията още от миналия модел я махнаха. ФМ радиото вече го преживях някак. Това отпадане на функции много ме дразни. Някой ще каже, че има алтернативи, да но със следните недостатъци: 1. USB OTG например - имало wi fi флашки, но колко струват - трябва да се зареждат, а ако ми дадат обикновена флашка с важна информация и наоколо няма компютър , как ще я видя на телефона. Също имам тв тунер за смартфон и той нама да работи без USB OTG. 2 MHL ( TV out) може телефона и безжично да се включи към телевизора , но има забавяне при игри например , трябва да се купи отделен модул ако телевизора няма такава функция. 3 IR порта - има алтернатива като мрежово дистанционно , но не може да се включи телевизора например, ако е бил изключен преди това. 4 ФМ радиото имало интернет радио, но с него хаби повече батерия и изяжда от пакета мегабайти на бърза скорост. Ако ще давам 1600 лева не ми се правят компромиси. Може да си купя и ЛГ Г5 , но и там има такива изцепки.
Тези от Самсунг консултатнт от Епъл ли са наели не знам. Само си играят на отнемане на на стари функции на телефона и после великодушното им връщане като иновации :)
Тези от Самсунг консултатнт от Епъл ли са наели не знам. Само си играят на отнемане на на стари функции на телефона и после великодушното им връщане като иновации :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Samsung Galaxy S7
Сигурен ли си за OTG?
Защото гледам че в характеристиките и на 6-ците и на 7-ците пише че има."USB Host" значи същото.
Защото гледам че в характеристиките и на 6-ците и на 7-ците пише че има."USB Host" значи същото.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Samsung Galaxy S7
Аз пък гледах някъде, че даже някакво USB OTG адапторче може да е включено в компектовката на S7.
Разбираемо е да махат MHL и IR дистанционното, с все по-масовото навлизане на смарт телевизорите, много по-удобно можеш да споделиш екрана си безжично и да управляваш телевизора.
Разбираемо е да махат MHL и IR дистанционното, с все по-масовото навлизане на смарт телевизорите, много по-удобно можеш да споделиш екрана си безжично и да управляваш телевизора.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Има различна информация в нета. Някои казват, че има други , че няма USB OTG- дано да греша.
-
- Регистриран: 02 дек 2009, 10:50
Къде видя,че няма IR???
[Quote]Разбираемо е да махат MHL и IR дистанционното, с все по-масовото навлизане на смарт телевизорите, много по-удобно можеш да споделиш екрана си безжично и да управляваш телевизора.[/Quote]
Вече написах - мрежовото дистанционно не може да включи тв , ако преди това е в изключено положение, а и не работи на стари телевизори, които не са смарт. Относно липсата на MHL ( тв аут) при безжичната връзка има голям лаг и неможе да се играе на игри - често връзката е нестабилна. Става само да видиш някоя снимка на екрана и толкова.
Вече написах - мрежовото дистанционно не може да включи тв , ако преди това е в изключено положение, а и не работи на стари телевизори, които не са смарт. Относно липсата на MHL ( тв аут) при безжичната връзка има голям лаг и неможе да се играе на игри - често връзката е нестабилна. Става само да видиш някоя снимка на екрана и толкова.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G0c1GEYeYt8[/Youtube]
Кърти мивки...:P
Кърти мивки...:P
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Не мога да говоря като цяло, но моя телевизор без проблем си се включва от мрежовото дистанционно, освен това ми дава много повече функции, да пиша от виртуалната клавиатура на телевизора, да го ползвам като тъчпад или да изгася телевизора от другата стая...
Безжичната връзка наистина не е подходяща за динамични игри, но и не знам колко хора биха закачили HDMI кабела за телефона и да играят. Освен това игрането на телевизор е приложима само за игри, на които не трябва да натискаш на конкретни места по диспеля, но както и да е.
От друга страна безжичната връзка е чудесна за разглеждане на снимки, пускане на филми, ползване на всякакви програми, youtube... и т.н. Не може да се сравни удобството да се излежаваш на леглото или дивана и да пускаш съдържание на телевизора, вместо да си завързан за телевизора. Също така има опции няколко човека да пускат сдържание без да се закачат и разкачат....и т.н.
Безжичната връзка наистина не е подходяща за динамични игри, но и не знам колко хора биха закачили HDMI кабела за телефона и да играят. Освен това игрането на телевизор е приложима само за игри, на които не трябва да натискаш на конкретни места по диспеля, но както и да е.
От друга страна безжичната връзка е чудесна за разглеждане на снимки, пускане на филми, ползване на всякакви програми, youtube... и т.н. Не може да се сравни удобството да се излежаваш на леглото или дивана и да пускаш съдържание на телевизора, вместо да си завързан за телевизора. Също така има опции няколко човека да пускат сдържание без да се закачат и разкачат....и т.н.
Re: Samsung Galaxy S7
От сутрешния ми чат със съпорта на Самсунг:
"Да, ще има предварителна поръчка за модела"
"Заявките ще започнат от 25.02. до 05.03 в магазините на мобилните оператори и големите вериги магазини за потребителска електроника, партньори на Samsung Технополис, Техномаркет или в магазина на Samsung в The Mal"
"Клиентите, които направят предварителна поръчка и платят избрания телефон (S7/S7edge), ще могат да го вземат 3 дни преди официалния старт, който е на 11.03., като ще получат и награда Galaxy VR."
"Да, ще има предварителна поръчка за модела"
"Заявките ще започнат от 25.02. до 05.03 в магазините на мобилните оператори и големите вериги магазини за потребителска електроника, партньори на Samsung Технополис, Техномаркет или в магазина на Samsung в The Mal"
"Клиентите, които направят предварителна поръчка и платят избрания телефон (S7/S7edge), ще могат да го вземат 3 дни преди официалния старт, който е на 11.03., като ще получат и награда Galaxy VR."