Galaxy S8+
Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Ириса как ще действа на тъмно?
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Ириса няма нужда от светлина. Поне при note 7 е така.
Дори в непрогледен мрак работи. Светва в червено и отключва телефона. Инфрачервена светлина ли е, не знам.
Дори в непрогледен мрак работи. Светва в червено и отключва телефона. Инфрачервена светлина ли е, не знам.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
[Quote]този няма стерео говорители[/Quote]
Имааааа. Даже им стерео-тонколони. Bluetooth позволява да свържеш 2 тонколонки (woo)
Имааааа. Даже им стерео-тонколони. Bluetooth позволява да свържеш 2 тонколонки (woo)
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Добре!
Защото наистина скенера за пръстови отпечатъци никак не е на удобно място.
Защото наистина скенера за пръстови отпечатъци никак не е на удобно място.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
А да отключваш с ирис е още по не удобно. Забрави за отключване в движение, ако си в кола и шофираш абсурд, ако си със слънчеви очила също... Не знам от къв зор сложиха подобен тип отключване, просто да го има в спецификациите. Algor спомена като беше с note 7, и че при очила с диоптър има проблеми. Не възлагай големи надежди на подобен тип отключване. Да бяха сложили сензора особено на плюса по надолу от камерата, за да е по лесно достъпен. Сега с тоя размер на панела ще е с най неудобния сензор...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Тъй, тъй, право думаш за нещата, които съм ти разказвал.
Отключването с ирис на моя Ноут 7 беше едно от малкото благини, които не използвах.
Първите няколко дни се борих като прасе с тиква, за да отключва от максимум втория път, но накрая се предадох и махнах функцията.
Говоря за очила с диоптър, каквито нося непрекъснато.
Апропо, още с включванеот на функцията софтуера предупреждава, че очилата пречат на работата и ще се получи дискомфорт в работата при отключване с ирис.
Или подобен надпис беше, доколкото помня.
Сензора на гърба на S8 е това, което за момента ме отказва от флагмана на Самсунг.
Искам да дойде апарата, да видя как ще ми стои в ръката и дали ще е удобен сензора и тогава ще преценявам.
За момента мисля, че апарата е голям и поставянето на сензора отзад горе до камерата ще е проблем, макар да не ми е малка ръката.
По същата причина продадох иначе страхотния LG V20 на третия ден - трудно се нацелва сензора, а като го нацеля при задържане на пръста екрана започва отключване-заключване-отключване-заключване, докато пусна сензора.
Ама дали ще е отключен дисплея или заключен е малко тото шанс, баси. :D
Отключването с ирис на моя Ноут 7 беше едно от малкото благини, които не използвах.
Първите няколко дни се борих като прасе с тиква, за да отключва от максимум втория път, но накрая се предадох и махнах функцията.
Говоря за очила с диоптър, каквито нося непрекъснато.
Апропо, още с включванеот на функцията софтуера предупреждава, че очилата пречат на работата и ще се получи дискомфорт в работата при отключване с ирис.
Или подобен надпис беше, доколкото помня.
Сензора на гърба на S8 е това, което за момента ме отказва от флагмана на Самсунг.
Искам да дойде апарата, да видя как ще ми стои в ръката и дали ще е удобен сензора и тогава ще преценявам.
За момента мисля, че апарата е голям и поставянето на сензора отзад горе до камерата ще е проблем, макар да не ми е малка ръката.
По същата причина продадох иначе страхотния LG V20 на третия ден - трудно се нацелва сензора, а като го нацеля при задържане на пръста екрана започва отключване-заключване-отключване-заключване, докато пусна сензора.
Ама дали ще е отключен дисплея или заключен е малко тото шанс, баси. :D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Всеки може да ползва този начин на отключване , който му допада или смята за сигурен.
Това е една от причините да има и сензор за ириси.
То от 9 планини в 10-та ще отидете само и само да намерите за ,каква глупост да се хванете.:D
Хората им дават възможности , а нашенеца винаги търси теле под вола.
Сензора за пръстови отпечатъци също е на перфектното място ... Само плъзгаш пръста си отвън навътре към него и за секунда е на точното място.
То голям проблем било... Всеки втори изобщо не ползва заключване даже.
Дай всеки да си купува кола автоматик , щото може да не уцели съединителя от първия път къде е.
:D
Хората се адаптират към почти всичко много бързо и с това ще е така.
Това е една от причините да има и сензор за ириси.
То от 9 планини в 10-та ще отидете само и само да намерите за ,каква глупост да се хванете.:D
Хората им дават възможности , а нашенеца винаги търси теле под вола.
Сензора за пръстови отпечатъци също е на перфектното място ... Само плъзгаш пръста си отвън навътре към него и за секунда е на точното място.
То голям проблем било... Всеки втори изобщо не ползва заключване даже.
Дай всеки да си купува кола автоматик , щото може да не уцели съединителя от първия път къде е.
:D
Хората се адаптират към почти всичко много бързо и с това ще е така.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Спокойно бре Ники, коментираме си, не го вземай толкова навътре. Знаем, че си фен с капаци и няма един проблем да видиш. Всичко му е перфектно на Самсунга, дишай. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Когато се гледа филм на 16/9 в същност колко голям е екрана?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Просто ще е с черни ленти горе и долу в извитата част.