Galaxy S8+
Re: Samsung Galaxy S8+
Много ми е странен този телефон. Усещането е като голямо дистанционно на телевизор с много излишни бутони за телетекст. Но като софтуер е доста гладък, няма спор.
Re: Re: Samsung Galaxy S8+
[Quote]Но като софтуер е доста гладък, няма спор. [/Quote]
Как ги усещате тия неща ? Разликата в реакциите между един нов флагман за 1500лв. и нов телефон за 400лв. е наносекунди. Имам предвид цъкане из менютата.
Как ги усещате тия неща ? Разликата в реакциите между един нов флагман за 1500лв. и нов телефон за 400лв. е наносекунди. Имам предвид цъкане из менютата.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Явно съм достатъчно сензитивен, та ги усещам ;)
Лично мое мнение е, че недоволството около тези телефони както и моето е да дадеш 1500лв и да има лек дефект.
Има и телефони 300-400лв, което вършат същата работа.
Проблемът е следният ако трябва да направим аналогия:
Отиваш в магазина и даваш 300 000лв за Ферари и продавача си казва: " Ами, господине! Автомобилът има лек проблем левият фар от време на време не се вдига". Това също е малък проблем.
Ама като даваш 300 000 за автомобил или 1500лв за телефон всичко трябва да ти е перфе. Щом Самсунг се заема със софтуерен ъпдайт за телефона значи проблема не е в 100 000 галфона дето не могат да си направят настройките на цветовете в телефона.
Има и телефони 300-400лв, което вършат същата работа.
Проблемът е следният ако трябва да направим аналогия:
Отиваш в магазина и даваш 300 000лв за Ферари и продавача си казва: " Ами, господине! Автомобилът има лек проблем левият фар от време на време не се вдига". Това също е малък проблем.
Ама като даваш 300 000 за автомобил или 1500лв за телефон всичко трябва да ти е перфе. Щом Самсунг се заема със софтуерен ъпдайт за телефона значи проблема не е в 100 000 галфона дето не могат да си направят настройките на цветовете в телефона.
Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Пускат ъпдейта за 5-6 хейтъра тук във форума. :D След няколко седмици ще пуснат ъпдейт и за произволното рестартиране... Но както един спомена тук, то се дължи на калпавите програми... Нищо, че се рестартира чисто нов телефон изваден от кутията.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
СПАМ!!!
[Quote]Пускат ъпдейта за 5-6 хейтъра тук във форума.[/Quote]
Тоя форум е сила голям. Явно и от Самсунг хвърлят по едно око тук.
Не искам да се плюя или да дрязня накого просто искам да напиша, че за тези пари телефона не трябва да има забележка. При наличие та толкова много алтернативи и всякакви разнообразни цени и параметри. А дали е софтуерна или хардуерна има мислещи, знаещи да пишат. Особенно след ноут 7 това трябваше да бъде перфектният апарат.
[Quote]Пускат ъпдейта за 5-6 хейтъра тук във форума.[/Quote]
Тоя форум е сила голям. Явно и от Самсунг хвърлят по едно око тук.
Не искам да се плюя или да дрязня накого просто искам да напиша, че за тези пари телефона не трябва да има забележка. При наличие та толкова много алтернативи и всякакви разнообразни цени и параметри. А дали е софтуерна или хардуерна има мислещи, знаещи да пишат. Особенно след ноут 7 това трябваше да бъде перфектният апарат.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
[Quote]Особенно след ноут 7 това трябваше да бъде перфектният апарат.[/Quote]
Именно, но това няма как да стане. Всички искат по 5 флагмана в годината да пуснат. Няма време за тестове. Не стига да наблъскаш най новия хардуер в един телефон, трябва да имаш достатъчно време, за да го тестваш. За това ме е яд, даваш една камара пари, за да си тестер. Аз минах по същата линия с моя Г4. За над 10 години ползване на телефони на една Нокиа Н95 съм сменил лентов кабел, а на 808 съм сменил вибрация. И двата години по късно работят без никакъв проблем. Тва ЛГ за една година му смениха всички чаркове, а има тенденция пак да му изпуши платката. Нямам намерения да хейтя Самсунг, напротив, телефона ми харесва, но да се дават 1500 лв. за апарат и да има такива проблеми е абсолютно несериозно отношение. Да, не е при всички, но проблемите ги има, а след note 7 трябваше да внимават много повече. Както казах бързат да продават. Това е положението.
Именно, но това няма как да стане. Всички искат по 5 флагмана в годината да пуснат. Няма време за тестове. Не стига да наблъскаш най новия хардуер в един телефон, трябва да имаш достатъчно време, за да го тестваш. За това ме е яд, даваш една камара пари, за да си тестер. Аз минах по същата линия с моя Г4. За над 10 години ползване на телефони на една Нокиа Н95 съм сменил лентов кабел, а на 808 съм сменил вибрация. И двата години по късно работят без никакъв проблем. Тва ЛГ за една година му смениха всички чаркове, а има тенденция пак да му изпуши платката. Нямам намерения да хейтя Самсунг, напротив, телефона ми харесва, но да се дават 1500 лв. за апарат и да има такива проблеми е абсолютно несериозно отношение. Да, не е при всички, но проблемите ги има, а след note 7 трябваше да внимават много повече. Както казах бързат да продават. Това е положението.
Samsung Galaxy S8+
Телефона чупи всички очаквания. Продава се най много от всички телефони до сега!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
[Quote]...Продава се най много от всички телефони до сега! [/Quote]
Линк за статистиката, моля!
Линк за статистиката, моля!
Тази година според мен LG G6 ще стане телефон на годината няма да е самсунга