Galaxy S8+
Re: Re: Samsung Galaxy S8+
С процесор от миналата година няма как да стане телефон на 2017. ;)
Баси готиният виц:D
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
Запомнете си коментарите (whistle)
Re: Samsung Galaxy S8+
G6 отдавна съм го сложил телефон на годината след като съм анализирал кой къкво е сътворил и ще пуска поне досега . За да не се повтарям само ще отбележа че независимо че процесора е по стар G6 ще работи с 4 гб рам много по стабилно отколкото S835 с 4 гб рам .Дори може да прогнозирам че проблемът с рестартите може да се дължи точно на малкото оперативна памет за такъв мощен и жаден за рам процесор . И просто забива или се рестартира . Самсунг не се научиха да спрат да се правят на тарикати . Жалко за тях след иначе феноменалната за тях 2016 г произвели най добрите Андроид телефони произвеждани някога . Дори и Ноут 7 слагам в списъка защото на него просто му няма нищо.
Днес ми пристигна S8+ купен от Италия , но има дефект в дисплея малко петно като черна точка , според мен са изгорели пиксели.
G6 е много удобен телефон не е с безмислен извит дисплей съответно и толкова трошлив черното LG изглежда страхотно имах удоволствието да го разцъкам в петък ще го има в теленор и м-тел виж те го
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+
[Quote]Тази година според мен LG G6 ще стане телефон на годината няма да е самсунга[/Quote]
[Quote]G6 е много удобен телефон не е с безмислен извит дисплей съответно и толкова трошлив
[/Quote]
[Quote]За да не се повтарям само ще отбележа че независимо че процесора е по стар G6 ще работи с 4 гб рам много по стабилно отколкото S835 с 4 гб рам [/Quote]
Комиците пак са в сайта.
А това последното писание е направо за психолог. А после се сърди, че му се присмиваме :X
[Quote]G6 е много удобен телефон не е с безмислен извит дисплей съответно и толкова трошлив
[/Quote]
[Quote]За да не се повтарям само ще отбележа че независимо че процесора е по стар G6 ще работи с 4 гб рам много по стабилно отколкото S835 с 4 гб рам [/Quote]
Комиците пак са в сайта.
А това последното писание е направо за психолог. А после се сърди, че му се присмиваме :X
Телефона е страхотен! Единственият му проблем е , че задният капак не е стъкло или ако е то със сигурност не е най-качественото. Вече се забелязват първите драскотини. Преди ползвах S6 plus и там такъв проблем нямах.
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Днес ходих уж да си го купя.Гледам го с едно тясно и дълго дисплейче.Сравних го с моят пра исторически S7 Edge и се отказах. Това е същият телефон. Да не говорим че, безсмисленият извит дисплей отново е там.Не казвам че, не е хубав но от S7Edge не си струва да се сменя.Мие мнение, не ангажирам никого с него.
Днес се опитах да го купя от Теленор с преподписване на плана който подписах декември но ме изненадаха че трябва да платя с задна дата шест месеца по стандартна такса .Което прави 1410 + 72 лв и нов 24м договор.(no)