Galaxy S8+

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от algor » 14 апр 2017, 14:11

Колега, както написах по-горе и аз ще взимам модела (казвам това, за да не ми скачаш и да обиждаш, както правиш непрекъснато), но да наречеш този модел "технологично бижу" е меко казано смехотворно.
И не, не впечатлява всеки и е съвсем нормално да не се прехласва всичко живо само по един апарат.
Има много фенове на Самсунг (около мен, поне), които няма да вземат модела само заради извитите дисплеи, а и доста приятели имам, които са със S7 Edge и S7, които няма да ъпгрейдват, защото не виждат смисъл.

Успокой топката малко, хубав е апарата и е добър, но не повече от конкуренцията си и в момента няма апарат (не само според мен), който да "блести" технологично над конкуренцията.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

stoks
Регистриран: 25 сеп 2006, 19:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от stoks » 14 апр 2017, 15:29

algor - безпощадно си прав за всичко описано за "Светинята"!И аз като теб ще закупя S8+,без грам нужда,но от съвсем други подбуди,без да ахкам и да бафкам.Дори по стечение на обстоятелствата,което не е важно ще го имам в ръка и ще му изпъна "жартиера",по- рано от nikolaiii.Тук има плюс него няколко Апологета,които са много смешни с сляпата си фенщина.Имам чувството,че ако Самсунг произвежда и хран.продукти,няма да вкусят друго.Позволяват си и назидания и обиди!То бива природна пустота,но чак пък толкова.Нека са живи и здрави за Великден!!

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от nikolaiii » 14 апр 2017, 23:24

Нищо лично..., но слабо ме вълнува мнението на хора, които не познавам. :D
Още по-малко , пък приемам съвети от такива.
Можеш спокойно да подминаваш моя коментар и да обясняваш на някой друг теориите си.
Включен си вече в списъка ми за игнориране , така, че да си знаеш, че нямам интерес към "разсъжденията" ти.

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Мнение от LegolasElf » 15 апр 2017, 00:46

Донякъде всички сте прави, донякъде не сте.
Всеки си боготвори някоя марка или модел.
@Algor, помня когато си купи iPhone 7 plus, какви мнения написа, и то за посредствен апарат с грозен дизайн. И до ден днешен продължаваш хвалбите за апарата. Уважавам мнението ти, но не го споделям.

Помня и stoks, и от други форуми. Купи си mate 8 и оплю цялата серия note, която преди това хвалеше ревностно.

Мисълта ми е, че всички ние, не сме по-различни един от друг. Фенове сме на едно, мразим друго и т.н.
Така че, Николай не е по-различен и по-пристрастен от всеки един от нас.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от algor » 15 апр 2017, 01:44

Аз също помня и няма проблем да потретя, колко много ме кефи дизайна на Джет Блек-а и как за първи път в живота си купувам апарат на принципа на жените: като ми хареса на външен вид.
Другите неща, които не спирам да хваля в който и да е Айфон са батерията и леката и безпроблемна работа на апарата с хиляди (да не кажа илиони) приложения и игри, без грам лагване, насичане и забиване.
И с похвалите спирам до тук.
По същия начин хваля ред андроидски апарати, тъй като от 3-4 години ползвам редом с Айфона и андроид висок клас (до скоро двусимов, вече може и едносимов).
Старал съм се цял живот да не бъда сляп фен, а да изразявам мнение безпристрастно (доколкото е възможно) и те моля да ми посочиш къде в изказванията си съм нарекъл Айфона "технологично чудо, което всеки би пожелал да го има".

Както и да е.
Спирам до тук, тъй като явно няма значение какво ще напиша.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от Wallker » 15 апр 2017, 03:18

Да ви кажа от първа ръка, телефона го има от 2 седмици в наличност в Технополис, разглеждал съм го много пъти, играл съм си с него. Просто се чака официален старт на продажбите. В брой от 28-ми, или преордър от 21-ви. Телефона е малко по-дебел от 7-цата, готин е, но е много дълъг и при мой опит да боравя с една ръка (2 метра човек съм с големи раце), не ми се получи. Тесен е, няма проблем за държането с една ръка, но при опит да се достигнат оперативните бутони долу, теглото на телефона натежава повече от горната част на екрана, и това води до изпускане. Аз на няколко пъти да го изпусна, но си подлагам другата ръка отдолу, за да няма гафове. Не си представям гледане на видео в пейзажен режим, абсурдно е, за браузване в нета е супер. Като цяло, лично аз бих предпочел по-малкия размер, доста по-удобен е. Също така е и малко по-тежък. Данни като, колко му държи батерията, колко често се зарежда няма да дам, защото няма да са точни, за всеки човек е индивидуално. Екрана като цветове не ми допасна кой знае колко, почти няма разлика със 7-цата. Айде стига толко, че станах голяма клюка.

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от nikolaiii » 15 апр 2017, 11:24

s8+ e със същата широчина и е с 9 милиметра по-дълъг от s7 edge като габарити.
При наличието на приложения с възможности за персонализиране + опцията да се намалява размера на екрана + работата с жестове ... направо ви се чудя , на какво ниво са ви знанията за работа с телефон. :D
Имате странични панели с десетки варианти и опции.
Всичко това или не го знаете или просто си пишете тук от скука.
:D Човек се опитва да ви отвори малко очите и веднага някой скача с клишето "фенщина"...
Това е осъзнат факт .., а не фенщина.
Никоя друга марка не предлага това качество и функционалност във флагманите си ,като цяло.
Изразявам мнението си на база дългогодишен опит при използване и на други марки .
Весели празници!
Не държа , също някой да ме репликира с бисери от речника си...

Wallker

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от Wallker » 15 апр 2017, 11:45

За да правя жестове, ми трябва втора ръка, а аз говоря за работа с една ръка... А какъв е смисъла да намаля екрана щом не ми е удобен, малко се губи смисъла да имам телефон с голям екран, не мислиш ли? Не е ли по-добре да не купя телефона, а да избера по-малкия размер да речем... А с приложения, колкото и да го персоналиирам не мога да си сложа основните оперативни бутони по-нависоко, за да боравя нормално с телефона, те винаги ще си стоят долу наврени. Честно казано, писна ми от тези 5,5 + инчови лопати, писна ми от меренето на пи*ки, за малък телефон с голям екран. А относно качеството на тоя самсунг... еми при първото изпускане от 50 санта височина и ще ти се дореве, ще ти се доще да не си го купувал. А едно време с нокия 1100 (когато беше скъпа и модерно да я имаш) мерех циганите дето чупят прозорците на отсрещната къща и влизаха да крадът, ходих да ги бия после. Ама какво ти разправям аз... ти нали все много знаеш...

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от muamamu1 » 15 апр 2017, 11:54

Чудя се да се смея ли, да плача ли...

Wallker

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от Wallker » 15 апр 2017, 11:57

Плачи от смях, аз така правя. :D

Отговори