Galaxy S8+

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от board » 15 апр 2017, 20:57

Аз съм се насочил към малката S8-ца, въпреки че като видях дисплея на S8+, определено се впечатлих. За мен от най-голям интерес е въпроса, достатъчни ли са тази батерии за толкова големи дисплеи? Ако можеш да споделиш впечатления. И ако имаш възможност да тестваш колко пада батерията при различно натоварване (браузване, игра, видео...)

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от algor » 15 апр 2017, 21:08

[Quote]За мен от най-голям интерес е въпроса, достатъчни ли са тази батерии за толкова големи дисплеи? [/Quote]

На този въпрос ще си отговорим след 7-8 дни, знаеш.
Много повече вярвам на теб и 10 души, пишещи тук, отколкото на 20 ревюта в тубата, но в крайна сметка за мен потребителското мнение е много по-важно от ревю на хора, целящи да съберат повече гледания.
Аз се спрях на 8+, а една от причините е точно по-голямата батерия.
Факт е и друго, както и предполагах: трудно се достига бутона на гърба и за 4-5 минути щях да изпусна 2 пъти апарата с опитите си.
Реших, обаче, че ще ползвам код за отключване и забравям за бутона отзад (поне за отключване).
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от gergoff » 15 апр 2017, 21:27

Още преди месец и повече писах че това устройство много ще се изпуска с този сензор отзад/ако се използва/ , както и че щеше да бъде много по оптимално да бъде позициониран над камерата/която да слезе по надолу/ за удобно достигане и с двете ръце.Никога не се опитвайте да го отключите с лява ръка защото китката се измества заедно с показалеца и следва изпускане.

Потребителски аватар
board

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от board » 15 апр 2017, 22:15

Аз предпочитам телефоните, които по-лесно се ползват и с една ръка, за това съм се насочил към малкия S8. Ще излъжа, ако кажа, че по-големия дисплей и батерия не ме изкушават, но все пак май ще заложа на компактността.
Пръстовият отпечатък се ползва по-лесно на малкия, но аз по-принцип не си заключвам телефона, за това не ме интересува особено.
Единственото притеснение ми е батерията, защото според тестовете на Display Mate, дисплея хаби същата енергия на единица площ. И като имаш с 20% по голям дисплей спрямо S7 при същата батерия, остава въпроса може ли чипсета да компенсира това.

kouris
Регистриран: 16 апр 2017, 07:10

Мнение от kouris » 16 апр 2017, 07:32

Пред дилема съм . Екрана на Самсунга Едже 6 + се спука и сега се двуомя на новия 8+ ли да се спря или на ЛГ 6. От всичко наи ме интересува камерата и батерията ! Новия самсунг с 12 мегапихелова , май върнаха назад !От друга старана ЛГ пък четриядрено само ! Моля даваите съвети !

Потребителски аватар
board

Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от board » 16 апр 2017, 09:23

След като си свикнал на голям телефон с голям екран, смело скачай на S8+.

Иначе се замислих как с ремапването на Биксби бутона, ползването на телефона с една ръка може да стане по-лесно. Ако на него се сложи функцията на хоум бутона и навигационните бутони, няма да се налага да се пресягаш до най-долнта част от екрана и евентуално може да имаш по-висок захват.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от muamamu1 » 16 апр 2017, 09:31

@board, и аз съм го пробвал това със смяната на бутоните, само че (поне при мен) не беше удобно. Въпреки това, в Play Store има множество приложения, които да ти помогнат по темата. Можеш да замениш навигационните бутони с ралични плъзгания по ръбовете на екрана, например, при мен вършеше повече работа.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Samsung Galaxy S8+

Мнение от apolon25 » 16 апр 2017, 11:16

Кота се очакват да се появят?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 16 апр 2017, 19:26

Според този тест разликата в издръжливостта на батериите не е много голяма между S8 и S8+. А и двете се представят достойно. (yes)

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C3K-OyQXZ-0[/Youtube]

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Samsung Galaxy S8+

Мнение от gog88 » 16 апр 2017, 20:53

Ето един тест на камерите на шест флагмана на водещите фирми.
Колкото и да са субективни този вид тестове, резултатите са повече от любопитни.

https://hi-tech.mail.ru/review/blind-test-2017-results/
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Отговори