Galaxy S8
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Това не "розовее", направо си е пембено, като на дърта баба кюлотите...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Някои корейски клиенти се оплакват от червеникав оттенък на дисплеите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
На мен ми изглежда наред, но иначе за по-фина настройка има меню за корекция на цветния баланс с плъзгачи за промяна на количеството червено, зелено и синьо.
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
:D:D:D Слава богу,но са ги оправили вече.Фотошоп манипулация е било.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
[Quote]На мен ми изглежда наред, но иначе за по-фина настройка има меню за корекция на цветния баланс с плъзгачи за промяна на количеството червено, зелено и синьо.[/Quote]
Така е. Може да регулираш цветовете и дисплея по всевъзможен начин. Ако искам ще ми червенее, ако искам ще зеленее, ако искам ще ми синее, ако искам ще ми белее.
Така е. Може да регулираш цветовете и дисплея по всевъзможен начин. Ако искам ще ми червенее, ако искам ще зеленее, ако искам ще ми синее, ако искам ще ми белее.
Re: Samsung Galaxy S8
И тук се почна с изненадките :| http://www.ixbt.com/news/2017/04/19/samsung-galaxy-s8.html
Re: Samsung Galaxy S8
Така като гледам, не са променили нивата на изкуствена острота и сатурация, така че за мен отново съществува същяи проблем с камерата. Няма лошо, снимките така изглеждат по-добре на обикновенния потребител, но нямаше да е лошо да пуснат и един нормален режим на снимане, а не да се налага човек да пснима в RAW всеки път и след това сам да си оправя снимките.
Re: Re: Samsung Galaxy S8
Има нещо такова. Ето едно бързо сравнение с HTC 10, което направих преди малко - http://imgur.com/a/fjJht