Galaxy S8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Да го отворите в неоторизиран сервиз е все едно да си го отворите сам. При който и да е производител най - малкото имат някаква щампа поне на един от болтовете и даже повечето слагат лепенка, че ако се наруши пломбата, гаранцията отпада. Не го знам този българския сервиз, но явно има нещо или някой олигофрен е преценил, че ще "оптимизира" нещата, защото еди какво си не ви трябвало...
Ако можете да установите с тези от Булграм и някак да станат нещата...
Ако можете да установите с тези от Булграм и някак да станат нещата...
Re: Samsung Galaxy S8
Малко за спорта https://3dnews.ru/958669
Re: Samsung Galaxy S8
Бързото зареждане опция ли е,избира ли се в менюто или винаги си зарежда бързо?
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Здравейте, извинявам се, че пиша в този пост, но как мога да си сложа снимка на контакт на Samsung Galaxy A8+? Благодаря!
-
- Регистриран: 22 яну 2018, 16:40
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
[Quote]Здравейте, извинявам се, че пиша в този пост, но как мога да си сложа снимка на контакт на Samsung Galaxy A8+? Благодаря!
[/Quote]
При мене е в телефонния указател.
Натискам върху желания контакт, и над него ми излизат опции : НАБИРАНЕ, СЪОБЩЕНИЕ и ДЕТАЙЛИ.
Цъкам на детайли и дава профила на контакта.
Най-отгоре може да добавяш снимка от Галерия или заснемане с камерата.
[/Quote]
При мене е в телефонния указател.
Натискам върху желания контакт, и над него ми излизат опции : НАБИРАНЕ, СЪОБЩЕНИЕ и ДЕТАЙЛИ.
Цъкам на детайли и дава профила на контакта.
Най-отгоре може да добавяш снимка от Галерия или заснемане с камерата.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
в моя профил на контакта най-отгоре имам редактиране и споделям и още ИЗТРИВАНЕ, УПРАВЛ. НА СВЪРЗАНИ КОНТАКТИ,БЛОКИРАНЕ НА КОНТ. И ИЗТРИВАНЕ НА РАЗГОВОРИ.КЪДЕ ДА ОТИДА?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Да не са ти в сим картата контактите? Ако са там няма как да добавиш снимка, премести ги в паметта на телефона.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Отиваш на редактиране
-
- Регистриран: 22 яну 2018, 16:40
[Quote]в моя профил на контакта най-отгоре имам редактиране и споделям и още ИЗТРИВАНЕ, УПРАВЛ. НА СВЪРЗАНИ КОНТАКТИ,БЛОКИРАНЕ НА КОНТ. И ИЗТРИВАНЕ НА РАЗГОВОРИ.КЪДЕ ДА ОТИДА?[/Quote]
И при мен е така.
Виж скрийшота.
Натисни соченото от стрелките.
И при мен е така.
Виж скрийшота.
Натисни соченото от стрелките.