Galaxy S8
Re: Re: Samsung Galaxy S8
Нямам такъв проблем,можеш да опиташ с нулиране към фабричните настройки,но нали знаеш,че ще загубиш всичко качено на телефона,все пак да предупредя
Re: Samsung Galaxy S8
Някой може ли дами каже защо постоянно ми излиат някакви реклами
От някое приложение което си качил наскоро е.
През нощта телефона ми се е самоизключил.На 3 месеца е, сутринта не иска да се стартира от бутона,едва като го закачих за зарядното показа 70 % батерия успях да го стартирам от бутона,имате ли идея от какво може да е?Досега никакви проблеми не съм имал.
Вероятно проблем с бартерията. Виж дали подобен проблем ще се повтори и ако да го засилвай към оторизирания сервиз.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Засега ще инсталирам новия ъпдейт,че го бях забранил,ако се повтори ще направя ресет и чак тогава сервиз,закупен е от Теленор,там ще го занеса.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
При всяко положение изчакай да видиш дали проблема ще се повтори. Аз лично предпочитам да комуникирам директно с оторизирания сервиз, така или иначе и теленор ще го пратят там, просто ще загубиш допълнително време.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Здравейте. На дисплея горе в дясно след последната актуализация на софтуера, ми излезе триъгълник с 2 стрелки в него, както при знака за двупосочно движение. Дано да успях да го обясня правилно. Имате ли представа какво означава, как да го скрия и т.н.Другото, което е -зареждам си телефона с оригиналното зарядно, но при включване на зарядното ми изписва бавно зареждане, за бързо зареждане, използвайте оригиналното зарядно. Много ще съм благодарна ако успеете да ме насочите към решение, особено по първия проблем с триъгълника със стрелките. Благодаря.
Това е иконата на дата сейвър,т.е за пестене на Интернет.Изключва се от настройки-мрежи-интернет потребление-дата сейвър-оff.Не знам дали менютата са така на български, защото телефонът ми е на английски,но е нещо такова приблизително.
За бързото зареждане пробвай с друг кабел, но със същото зарядно или рестартирай телефона.
За бързото зареждане пробвай с друг кабел, но със същото зарядно или рестартирай телефона.