Galaxy S8

habyby
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от habyby » 08 юли 2018, 23:34

Здравейте, нямам звук при игрите, някой има ли такъв проблем... (навсякъде всичко е пуснато)
Благодаря предварително!

Mikenna

Мнение от Mikenna » 01 сеп 2018, 08:26

Снощи въпреки прехваленият немски протектор на дисплея имах нещастието да бутна телефона и замина дисплея :(
Всичко си функционира , но дисплея ( стъклото ) е счупено . Телефонът е едва на 1 год . Някой от вас сменял ли е дисплей ? Заслужава ли си ? Какви са цените и телефонът функционира ли нормално след това ? Гледам , че цената му е паднала под 1 000 лв та ако трябва да дам 500 лв за дисплей просто ще го прежаля . Моля който има опит с подобен проблем да сподели какво е направил .

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от iWolff » 01 сеп 2018, 09:47

Мисля, че е около 450 лв., но заедно със дисплея ти сменят страничните рамки и също така и батерията, ако установят, че е износена вече. Това става въпрос за официалния сервиз. Гаранцията продължава да е валидна след това. Един вид получаваш нов телефон за тези пари. В друг сервиз могат да ти сменят само стъклото за около 200 лв., но там губиш гаранцията, не се знае как ще го направят и резултата със сигурност няма да е същият.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от tzincbg » 01 сеп 2018, 10:09

И другият път силиконов гръб с ръбчета НАД стъклото.

Mikenna

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от Mikenna » 01 сеп 2018, 10:24

Мисля да му сложа нов протектор и да кара до като може след това в кофата . Не знам защо но си мисля, че започнат ли да бърникат много в един от тези новите телефони става на кенеф цялата машинка . Е той телефонът вече е под 1000 лв ако дам 450 за дисплей и труд и батерия и глупости ... директно заминава на боклука и мисля,че повече телефон с такъв дисплей няма да си купя . За 1 година дадох над 100 лв само за протектори които все се пукат или директно отлепят . Телефонът си има силиконов гръб над ръба на стъклото и все пак дисплея замина .

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от iWolff » 01 сеп 2018, 10:58

В тези 450 лв. е включено всичко това, нищо повече не даваш. Не е малко, но това е цената да имаш скъп телефон. За обикноввн телефон за 400-500 лв. същия ремонт е около 200 лв., така че като се има в предвид изработката и качеството на такъв висок клас телефон, цената си е нормална. Няма как апарат струващ 1500-1800 лв. да се отремонтира за 100-200 лв.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от terry1 » 01 сеп 2018, 12:42

Ползвай го докато може или го продай, счупено ти е само предпазното стъкло на дисплея, но всичко друго си работи така че все още има стойност дори за някой сервиз.

Mikenna

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от Mikenna » 01 сеп 2018, 12:43

Това е много добра идея .

Благодаря ! Ще се опитам да го продам на някой сервиз .

danilov
Регистриран: 31 дек 2010, 15:19

Мнение от danilov » 01 сеп 2018, 13:11

Кой е тоя прехвален протектор?

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от В@НК0 » 01 сеп 2018, 13:23

[Quote]И другият път силиконов гръб с ръбчета НАД стъклото.[/Quote]
Аз като обикалях да търся пректори за s9+ по магазините и от познати ми казаха да не си купувам силиконов/гумен гръб. Еластичността на силикона отлепвала протектора. Освен това ми казаха, че гърбът не трябвало да застъпва протектора. Незнам колко е вярно. Аз имам оригинални силиконов и един който е пластмасов твърд гръб. Съвсем леко застъпват протектора. Засега не го разлепят. Протекторът ми е оригиналният на самсунг, който е фолио. Първият се разлепи по ръба. Него ми го лепиха в магазина. После аз си залепих два. Първият го омазах, а вторият стана. После около седмица му трябваше да изчезнат мехурчетата. С малко помощ. Избутване със скуиджито в комплекта от време на време. Сега по ръбовете е ок. Само в два от краищата на телефона има съвсем слабо забележимо разлепено- хало ефект. Голям проблем са тези извити протектори. Хитрите търговци никъде не дават гаранция при залепване от тяхната страна. Но намерих едно магазинче където дават 10 дни гаранция. Ако някой се интересува мога да му го кажа.
Иначе другото което знам е че не винаги стъкленият протектор пази по-добре от фолиото, защото фолиото е еластично. Самото стъкло някой път можело да ти пукне дисплея. Най-важната защита си остава гърба, защото при падане телефонът обикновено се удря така че гърбът поема удара. Фолиото по-скоро при мен е срещу издраскване на дисплея.
Наистина са си голям проблем тези извити дисплеи и по-скоро безхаберието на гнусмас. Не е редно да предлагаш скъп продукт, за който не си осигурил читави аксесоари.

Отговори