Galaxy S8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Аз не виждам нито в едно нещо P10 да е по добър от S8 . . Евтино конструиран телефон а ни го предлагат за Премиум . Премиум-грънци. Ако извадиш някъде тоя P10 да говориш никой няма да му пука щото ще си мисли че говориш по телефон за 300 лв . А със Самсунга не е баш така , щото всички ще забележат дизайна . И с камерите не стоят така нещата както си мислиш че след 3 години тези от 2017 флагманските ще са остарели.Това са мобилни устройства и ще зациклят на едно място с години занапред поради обясними фактори. Нямам време а бих доста още ти поговорил.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Ако ще давам 1500 лева за телефон, никога няма да е за Huawei. Който иска да ги дава. Няма да тръгна да убеждавам някой, как и какво да си купи.
Противно на повечето мнения, повечето Андроид флагмани са си напълно актуални 4-5 години. Да не кажа, че от новите модели махнаха много хубави екстри : радио, IR blaster, mhl и т.н.
S8/S8+, си имат своите плюсове и минуси, но плюсовете са много повече от недостатъците.
Противно на повечето мнения, повечето Андроид флагмани са си напълно актуални 4-5 години. Да не кажа, че от новите модели махнаха много хубави екстри : радио, IR blaster, mhl и т.н.
S8/S8+, си имат своите плюсове и минуси, но плюсовете са много повече от недостатъците.
И какво за тези които харесват айфона? Обиждаш наричайки ги балъци...много достойно. Не виждам тук някой фен на епъл да те е обидил с нещо...Ама както и да е! Нека видим защо са "балъци"...: Може би защото не е нужно да си рестартират телефон всеки ден...или защото апликациите крашват в макс 10% от случаите...или защото батериите не се прецакват толкова бързо...или защото не лагват като андроида...? Много години наред нях само с андроид и правех грешката да се заяждам с притежатели на айфон...И когато един ден реших просто така да сменя платформата за разнообразие и после да се върна пак на андроид се случи това че вече 3 години съм с айфони!!! Елементарни за употреба смартфони-не те затрудняват с нищо и същевременно имат абсолютно всичко!!!
То ми беше втръснало да гледам съобщения от сорта на "гугъл спря да работи" или "Приложението спря"... или да получавам съобщенията на вайбър,месинджър и уатсап 30-40 мин след като са били изпратени!!! Много пари съм загубил заради скапания андроид,което до сега не ми се е случило с айфон,така че нека и аз съм балък :)
С нещо да ме обориш? Освен че не харесваш айфон естествено :)
То ми беше втръснало да гледам съобщения от сорта на "гугъл спря да работи" или "Приложението спря"... или да получавам съобщенията на вайбър,месинджър и уатсап 30-40 мин след като са били изпратени!!! Много пари съм загубил заради скапания андроид,което до сега не ми се е случило с айфон,така че нека и аз съм балък :)
С нещо да ме обориш? Освен че не харесваш айфон естествено :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Младеж,темата не за Айфон...
Айде ,ако обичаш ...у лево.:D
Разбрахме , че си "прогледнал"...
Някой знае ли, дали вече има мостри на s8+ по магазини и оператори ?
Айде ,ако обичаш ...у лево.:D
Разбрахме , че си "прогледнал"...
Някой знае ли, дали вече има мостри на s8+ по магазини и оператори ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
У лево при теб няма да дойда. Изразих мнение без да обиждам никой! Така че дръж се подобаващо ако изобщо ти го позволява културата и възпитанието!!!
Относно дали има с8 като мостра за Бг не знам но аз вече разгледах телефона в чужбина- уникален дизайн(по-красив тел едва ли има)!!!
Като пуснеш да гледаш видео тези 5.8 и 6.2 инча дисплей са реално неизползваеми защото има черни рамки в краищата! Другото какво да му е...всичко си е нормално и ок.
Относно дали има с8 като мостра за Бг не знам но аз вече разгледах телефона в чужбина- уникален дизайн(по-красив тел едва ли има)!!!
Като пуснеш да гледаш видео тези 5.8 и 6.2 инча дисплей са реално неизползваеми защото има черни рамки в краищата! Другото какво да му е...всичко си е нормално и ок.
Това с актуалността до 2020 година е доста субективно, може да съм си сменил 2 пъти телефона до тогава. Но все пак има предпоставки да бъде актуален известно време. Ако приемем, че дизайна е субективен фактор, можем да погледнем обективната стойност зад дизайна, а именно, че S8 e телефона в масова продажба с най-висок дисплей към тяло процент. Едва ли е тайна за някой, че това бъдещето и дисплеите на телефоните ще заемат все по-голяма част от лицевия панел с времето. Дугото нещо което ще видим за първи път в S8 е 10nm чипсет, производствен процеc който ще се ползва от флагманите в следващите 1-2 години. Така че не е като да няма елементи, които да държат актуалността му.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Това което съм виждал по клиповете е, че видеото може да се разтегли на целия екран.
Иначе докато Епъл правят айфона с 4,7" 720p дисплеи, някак не мога да се пречупя да го погледна като истински флагмани, на фона на това което изкарва конкуренцията. Надявам се, че това ще се промени след половин година със следващия айфон.
Иначе докато Епъл правят айфона с 4,7" 720p дисплеи, някак не мога да се пречупя да го погледна като истински флагмани, на фона на това което изкарва конкуренцията. Надявам се, че това ще се промени след половин година със следващия айфон.
Re: Samsung Galaxy S8
Най ме кефи как за 1500лв ни пробутаха камерата от s7. Върл фен съм на Самсунг, нне хейтър. И съм угорчен.
Re: Re: Samsung Galaxy S8
Камерата на S7 да не би да е лоша. Като гледах разни снимки все пак се виждаше разлика. Ще разберем като излязат по-обстайни ревюта.
Re: Re: Samsung Galaxy S8
И аз очаквах нещо по добро след като Г6 и той разочарова от към камера, поне нищо особено над моя Г4. Възлагах по големи надежди и евентуална покупка на S8, но... Остава за догодина. Или Note 8 и V30. Те като нищо да са над 155 мм, а тва не ме устройва.