Galaxy S8

pcs
Регистриран: 14 окт 2006, 19:41

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от pcs » 07 апр 2017, 20:14

Жена ми има s7
Аз lg v20
Все едно сравняваш ферари с трабант
С кеф ще изчакам note8, nokia 8(надали но дано има големи изненади в нея), или(най-вероятно) v30. Ако нямах v20 в момента щях да си взема lg g6 без да ми мигне окото.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от board » 07 апр 2017, 20:21

Е не подценявай чак толкова твоя V20, че да го сравняваш с трабант:D

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от nikolaiii » 07 апр 2017, 22:22

Трябва да си голям оптимист, ако се надяваш в телефон с дебелина 8 милиметра да има камера, която да направи видимо подобрение от сегашното ниво...
Всичко си има някакъв предел във всяка технология.
Сам казваш, че няма разлика от твоя и г6, а не можеш да допуснеш, че за момента може да няма начин да се направи голяма крачка в това отношение.
За тия камери, вече е банално да се коментира.
Нивото си е добре при почти всички от високия клас телефони.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от Вито » 08 апр 2017, 00:25

Тва ниво е от три години... Поне при Самсунг и ЛГ, особено последните. За мен темата с камерите не е банална и вече втора година не виждам смисъл да сменям телефона. И двата корейски модела ми харесват на вид, но до там. Справка с нивото, виж китайските Оppo какви оптики предложиха на последното изложение. Жалко, че подобни телефони не стигат до България.

pcs
Регистриран: 14 окт 2006, 19:41

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от pcs » 08 апр 2017, 07:45

Явно за самсунг брутално красив дизайн, най-добрите процесори и брутален екран са достатъчни за 2017та. Да, ама не. Тази квадратна снимаща 4:3 12мп камера ще им изиграе шега и няма да си стигнат таргетите. За бога 2016та има поне 3 телефона с по-добра камера. Снимките на тъмно не ги считам за топ приоритет, пък и дори в тях ги настигнаха другите. За 2017та да не говорим списъка от 3 ще стане поне 6-7. Думи нямам как се изложиха. Имат 11 милиарда за реклама за 2016та, но нямат 1 милиард в разработка и внедряване на следващо поколение задна камера. Загубиха ме и 100% много други самсунг фенове. Стискам им палци да се поправят с ноте8 или с9. Но според мен ноте8 ще ползва същата камера защото по начало ноте не му masterpiece-a снимането има съвсем други приоритети и цели. С9 ще чакам, дотогава lg v20 v30 и нокиа8 дано тя разчупи добре поставените рамки по които карат от 2 години производителите

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от AVKansazov » 08 апр 2017, 09:37

[Quote]Тази квадратна снимаща 4:3 12мп камера ще им изиграе шега и няма да си стигнат таргетите.[/Quote]Що си мислите че снимките задължително трябва да са формат отговаряш на екрана на телефона?Цял свят снима във формат 4:3 ама не, това било приумица специално на самсунг.И камерата ли е най-важното във един [B]телефон[/B]?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от nikolaiii » 08 апр 2017, 10:07

Ако беше възможно или имаше голям смисъл Самсунг и Lg щяха да сложат по-добри камери. Не ми се вярва да не искат да имат повече продажби.
Технологията за момента е очевадно, че няма напредък в това отношение.
4:3 формата показва много повече информация по вертикала , а ширината е същата както при 16:9.
Китайците слагали оптики...:D Накрая същия праз,че и по-зле.
Ами чакайте до второто пришествие да ви се сбъднат фантазиите.
Заради едното снимане. :D

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от ........ » 08 апр 2017, 12:19

[Quote]Това с актуалността до 2020 година е доста субективно, може да съм си сменил 2 пъти телефона до тогава. [/Quote]

Два пъти не е сигурно, но гарантирано ще си купил нов телефон- като минимум батерията ще те принуди... И да коментираме процесорите на флагманите като критерий за "актуалност" е поредното губене на време- хардуерът отдавна е по-мощен от нужното. Почти сигурно е, че СД 625 (или умряло Хелио 10) и 2гб рам ще се задъхват сериозно през 2020г., но един СД 835 и 4гб рам гарантирано ще е достатъчно мощен за всичко... То и днес СД 800 се справя добре, но "случайно" не се пишат драйвери за "стар" хардуер- напомня ли ти на ситуацията с М$ които грубо забраниха новите лаптопи и хардуер да работят с по-стара ОС от Уин 10? Ела да ти покажа над 200 стари компютъра които работят наравно, че и по-добре от новите машини независимо от преклонната си възраст от 6-7 години- същото, но в по-малки граници важи и за телефоните...
И какво остава да е "актуално" след 3г. от тоя телефон- едната камера която пък е от 2016г... При насоката на Сони за сензор със собствена рам памет шансът след 3г. телефона да снима 1080р с 480 кадъра е сериозен- май тогава камерата на S8 ще изглежда като допотопна, нали? Пак ще снима отлично, но ще е доста назад в технологията- това не се брои за актуална, нали?

А за дисплеите 2:1 имам съмнения, че ще се наложат. Така или иначе да работиш с 1 ръка на екран над 5-5,2" е нереално и единственото което правя с 1 ръка е да се обадя на някой или да прочета известие/смс- защо тогава трябва да губя работна площ? Ако искаш си сметни сам, но дисплея на Ноут 7 има около 4-5% по-голяма площ така както е 5.7" и 16:9... Като смяташ мини и през площта на дисплея в S7edge- уж е само 5.5", а площта му е буквално една идея по-малка от тази на S8 с неговите 5.8"... Като бонус ширината на корпуса позволява да навреш още някой мАч батерия- усещаш ли сега що S8 хем е висок колкото S7edge, хем е с доста по-малка батерия от него?
Колкото и да ви се ще да оправдаете Самсунг тази година предлагат само един гол дизайн и нищо друго- батериите са малки, камерата е старата... Дори Г6 е по-интересен като модел- няма нищо общо с предишните модели и тръгва в нова за марката посока. Не че Г6 ще е успешен телефон де, но това е друга тема...

@ който е писал тая глупост долу:
[Quote]Ако извадиш някъде тоя P10 да говориш никой няма да му пука щото ще си мисли че говориш по телефон за 300 лв .[/Quote]

Годините в които ми пукаше какво мислят разни пикльовци за телефона ми отминаха още когато Мтел НЕ съществуваше, но това е период в който баща ти още се е чудил що му расте пишката като види момиче...

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от gergoff » 08 апр 2017, 13:28

Опа , по спокойно момче .. и аз съм роден през 60 те и съм имал GSM в началото на 90 те .. Не съм ти крив че не си изчакал поне P10+ .. него заради по добрата камера не бих го коментирал така ..

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от ........ » 09 апр 2017, 09:04

Още по-зле за теб е, че си дърт и все още "какво ще си помислят другите" за теб е критерий за избор на телефон- такова мислене е допустимо за недорасли пикльовци. След един момент ако все още ти пука влизаш в категория уникален балък...

ПС: И "момче" ще казваш на зетя дето е довел синът ти.

Отговори