Galaxy S8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
[Quote]Явно за самсунг брутално красив дизайн, най-добрите процесори и брутален екран са достатъчни за 2017та. Да, ама не.[/Quote]
На фона на това кето предлага конкуренцията за момента, може и да им е достатъчно.
Иначе като цяло сме с прекалено високи изисвания към мобилната индустрия, не може да очакваме всяка година всеки компонент ще се подобрява осезаемо. Друг е момента, че някои неща умишлено ги забавят, за да имат какво да предложат следващата година.
[Quote]Снимките на тъмно не ги считам за топ приоритет, пък и дори в тях ги настигнаха другите. [/Quote]
Не съм много съгласен. Почти всеки телефон снима добре в ясен слънчев ден и телефон за 400лв ще ти направи супер снимка. Но разликата се вижда точно когато условията почнат да стават криви. Понякога въпроса е, ще имаш ли прилична снимка или накакъв мазальоч.
На фона на това кето предлага конкуренцията за момента, може и да им е достатъчно.
Иначе като цяло сме с прекалено високи изисвания към мобилната индустрия, не може да очакваме всяка година всеки компонент ще се подобрява осезаемо. Друг е момента, че някои неща умишлено ги забавят, за да имат какво да предложат следващата година.
[Quote]Снимките на тъмно не ги считам за топ приоритет, пък и дори в тях ги настигнаха другите. [/Quote]
Не съм много съгласен. Почти всеки телефон снима добре в ясен слънчев ден и телефон за 400лв ще ти направи супер снимка. Но разликата се вижда точно когато условията почнат да стават криви. Понякога въпроса е, ще имаш ли прилична снимка или накакъв мазальоч.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Лично аз винаги съм търсил телефони с по-тесен корпус, за да се държат удобно с една ръка. До сега телефон по-широк от 70мм не съм си купувал и много се радвам, че ще имам възможност да продължа така. Така че моя поглед е от обратния ъгъл, ще имам дисплей с площта на S7 Edge, но в по компактен корпус. (yes)
Но наистина трябва да хвана телефона в ръка, за да видя как ще е при 5,8 дисплей.
Но наистина трябва да хвана телефона в ръка, за да видя как ще е при 5,8 дисплей.
Samsung Galaxy S8
Board и какво им пречеше да му сложат стерео говорители като на Nokia 5800 Express music? http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1699/nokia-5800-xpressmusic
Апле дори вече сложи този екстра. Тези какво се мотат????(no)
Апле дори вече сложи този екстра. Тези какво се мотат????(no)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Аз съм на 47 ла.но нещастно и това което съм постигнал ти нямаш толко акъл дори да го сънуваш . Затваряй си говняната уста, щото има начини да ти се затвори .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
https://www.youtube.com/watch?v=X7P5xqKsce4
Един клип за размисъл към тези, които твърдят, че батериите на новите Галакси та са малки...
Да го гледа най-вече "умника"...... :D
а и всички хейтъри.
Един клип за размисъл към тези, които твърдят, че батериите на новите Галакси та са малки...
Да го гледа най-вече "умника"...... :D
а и всички хейтъри.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Гледахме го! Браво! Очертава се най-добрия телефон ... с андроид.
Re: Samsung Galaxy S8
[Quote]Board и какво им пречеше да му сложат стерео говорители като на Nokia 5800 Express music? [/Quote]
Вероятно ограниченото пространство. На практика S8 има сравнително малък вътрешен обем, почти същия като S7 и допълнителен спикър не е бил приоритет. Вариантите където и говорителчето за разговори се опитва да подсвирва с различна сила, не знам до колко могат да се нарекат стерео.
Би ли ми обяснил защо са ти толкова нужни стерео колони в телефона? Видях че поне 10 пъти го споменаваш като голям проблем, но не разбирам защо. До сега никой телефон от S серията не е имал, а не е имало драма. За какво приложение ти трябват?
Добрата новина за теб е, че след придобиването на Harman, е доста вероятно да вземат някоя аудио технология от там. Ако не за друго, маркетингово звучи силно, стерео спикъри от Harman Kardon, JBL или AKG.:)
Вероятно ограниченото пространство. На практика S8 има сравнително малък вътрешен обем, почти същия като S7 и допълнителен спикър не е бил приоритет. Вариантите където и говорителчето за разговори се опитва да подсвирва с различна сила, не знам до колко могат да се нарекат стерео.
Би ли ми обяснил защо са ти толкова нужни стерео колони в телефона? Видях че поне 10 пъти го споменаваш като голям проблем, но не разбирам защо. До сега никой телефон от S серията не е имал, а не е имало драма. За какво приложение ти трябват?
Добрата новина за теб е, че след придобиването на Harman, е доста вероятно да вземат някоя аудио технология от там. Ако не за друго, маркетингово звучи силно, стерео спикъри от Harman Kardon, JBL или AKG.:)
Re: Re: Samsung Galaxy S8
Да, ще е колкото S7. Аз вчера видях калъфите за Galaxy S8 и S8+ и за щастите няма да са толкова огромни.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Samsung Galaxy S8
Плюс, това телефона е c bluetooth 5.0 с който може да си пусне музиката едновременно към две безжични тонколонки, например.
Допълнителен говорител ще заеме място и ще повиши енергопотреблението.
Слушалките са маркови и също са вариант за перфектен стереозвук.
Допълнителен говорител ще заеме място и ще повиши енергопотреблението.
Слушалките са маркови и също са вариант за перфектен стереозвук.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Честно да ти кажа мен повече ме интересува дали този блутут 5 ще позволи едновременено телефона да е свързан със смарт часовника ми и да пуска музика към колони.