Galaxy S8
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Аудиото е подобрено и през говорителя. Ползвам S6 edge+ и намирам, че говорителя е с доста приличен и качествен звук - 24-bit/192kHz. При осмиците е 32-bit/384kHz.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Може да е свързан с часовника, но трябва да спреш вероятно от настройките опцията за мултимедия от него и да я активираш към говорителите.
На 22-ри ще ти отговоря по-точно.
Вече е поръчан s8+ black. ;)
На 22-ри ще ти отговоря по-точно.
Вече е поръчан s8+ black. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
На 22-ри се надявам вече лично да съм тествал :)
Аз съм се насочил към малката S8-ца, просто предпочитам по-компактните телфони. А за цвят още не знам, трябва да ги видя на живо, за сега може би повече клоня към сивата орхидея.
Аз съм се насочил към малката S8-ца, просто предпочитам по-компактните телфони. А за цвят още не знам, трябва да ги видя на живо, за сега може би повече клоня към сивата орхидея.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Страшна машинка е S8-чката, по-компактна от колкото очаквах, много приятно пасва в ръката :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Защо не направи снимка как гледаш видео от Youtube, че ще е по-интересно на колко инча ще го гледаш реално :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
С един клик се разпъва на целия екран.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
:D Много хора, които тук се изказват скептично... относно тези телефони, след месец или два ще търсят вариант да си ги купят.
На Тома Неверни винаги е нужно повече време да се осъзнае и да влезе в правия път.
В андроид форума са същите "капацитети, които се опитват да убедят всички, че 8-ците не струват.
Ама ,така нескопосано го правят , че едва ли някой ще им се върже на глупостите.:D
На Тома Неверни винаги е нужно повече време да се осъзнае и да влезе в правия път.
В андроид форума са същите "капацитети, които се опитват да убедят всички, че 8-ците не струват.
Ама ,така нескопосано го правят , че едва ли някой ще им се върже на глупостите.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Няма лошо, по-добре да няма голям наплив в началото, за да можем по-лесно да си ги купим :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Първия ми калъф вече е на линия в очакване да бъде запълнен със съдържание на 22-ри.
Уникален и функционален ...
Уникален и функционален ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Да криеш този прекрасен дизайн с калъфи, срамота... Като един приятел с iPhone 7 Plus, Jet Black, 256GB с гръб от амазон за 20 долара. И как му се кефиш на черния цвят го питам, а той отговаря, че понякога маха гръбчето и му се радва в домашни условия. Та така.