Galaxy S8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
[Quote]Да криеш този прекрасен дизайн с калъфи, срамота...[/Quote]
(yes) (yes) (yes)
(yes) (yes) (yes)
Все пак това е телефон за 1500лв и има нужда от някаква протекция. Аз с моя S7 edge от ден 1 ползвам стъклен гръб на Incipio. Всички удари и драскотини ги поема той, а телефона ми е като чисто нов. Харесва ми телефона да има перфектен външен вид, защото не съм мундар.
Така го поддържам моя самсунг.
ПП: Николай, виж този https://dice.bg/casemate-barely-there-polikarbonatov-keis-za-samsung-galaxy-s8-plus-prozrachen-item29909 дали няма да те изкефи повече.
Така го поддържам моя самсунг.
ПП: Николай, виж този https://dice.bg/casemate-barely-there-polikarbonatov-keis-za-samsung-galaxy-s8-plus-prozrachen-item29909 дали няма да те изкефи повече.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Е да, плащаш за премиум усещане една камара пари, накрая с пластмасата става средно усещане. :D Иначе твоят стъклен гръб пак не променя дизайна, това на Николай няма нищо общо с иначе красивия S8.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Е, убава работа...
Аз пък сефте в живота не ползвам нито протектор за дисплей, нито защита за търба на моя Джет Блек и му се кефя максимално все още, 6 месеца и повече след покупката.
Иначе какво се случва - давам 1500-2000 лева за iPhone, обезпаразитявам го и го обезпечавам протекторно и защитно отвсякъде и 12-13 месеца по-късно го продавам в перфектен външен вид на цена 40 до 50% надолу от покупната и новия собственик се кефи на апарат, който няма драскотинка по себе си.
Е, честно ли е това ми кажи?!?! :D
Аз пък сефте в живота не ползвам нито протектор за дисплей, нито защита за търба на моя Джет Блек и му се кефя максимално все още, 6 месеца и повече след покупката.
Иначе какво се случва - давам 1500-2000 лева за iPhone, обезпаразитявам го и го обезпечавам протекторно и защитно отвсякъде и 12-13 месеца по-късно го продавам в перфектен външен вид на цена 40 до 50% надолу от покупната и новия собственик се кефи на апарат, който няма драскотинка по себе си.
Е, честно ли е това ми кажи?!?! :D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
[Quote]Иначе какво се случва - давам 1500-2000 лева за iPhone, обезпаразитявам го и го обезпечавам протекторно и защитно отвсякъде и 12-13 месеца по-късно го продавам в перфектен външен вид на цена 40 до 50% надолу от покупната и новия собственик се кефи на апарат, който няма драскотинка по себе си.[/Quote]
Ето тук е разковничето. Аз продавам много рядко апаратите си. Колекционер съм. Всеки луд с номера си. :D Също така държа апаратите ми да са в изряден външен вид, и не само. Така съм в живота като цяло.
Иначе от твоята си гледна точка си прав.
Ето тук е разковничето. Аз продавам много рядко апаратите си. Колекционер съм. Всеки луд с номера си. :D Също така държа апаратите ми да са в изряден външен вид, и не само. Така съм в живота като цяло.
Иначе от твоята си гледна точка си прав.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Не , не е прав . Това че го поддържа без драскотина се отнася в общата оценка на устройството след 13 месеца употреба само за външния вид. Което нищо не означава по въпроса колко още ще изкара телефона /ако е ръчкан денонощно , и с тежки приложения /.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Всеки си преценява за себе си, няма правилно и грешно.
При положение, че производителните си скъсват гъзовете да намалят всеки милиметър от размера и да направят телефона да изглежда като истинско бижу, за мен лично е грехота да му сложа някакъв дебел кейс, който да го направи по-добел и грозен. Да покрия метала и стъклото с пластмаса. Това което правя аз, е да си застраховам телефона, така че ако нещо пострада, го ремонтират.
При положение, че производителните си скъсват гъзовете да намалят всеки милиметър от размера и да направят телефона да изглежда като истинско бижу, за мен лично е грехота да му сложа някакъв дебел кейс, който да го направи по-добел и грозен. Да покрия метала и стъклото с пластмаса. Това което правя аз, е да си застраховам телефона, така че ако нещо пострада, го ремонтират.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
[Quote]Това което правя аз, е да си застраховам телефона, така че ако нещо пострада, го ремонтират. [/Quote]
Четох, че се правели на луди при застраховани телефони и се чакало понякога повече от два месеца за ремонт или смяна. Да внесеш повече инфо ако имаш?
Четох, че се правели на луди при застраховани телефони и се чакало понякога повече от два месеца за ремонт или смяна. Да внесеш повече инфо ако имаш?
Ами всеки може да си го ползва, както иска. :) Аз така съм си преценил и свикнал. И с 6 edge и 7 edge и този сега.
Телефоните ми са като нови, когато ги продавам.4-5 калъфа от различни модели имам винаги.
Нито го крия... нито се фукам с телефона си. А и с добре направен калъф телефона ми хареса също толкова, ако е гол.
С този специално най-много. Освен това скенера при него е с отделен отвор и много лесно се уцелва без да има вероятност да се "цапа" камерата, както навсякъде се изтъква тази възможност...
:D Все едно някой да е сигурен, че ако беше на друго място камерата не може да се замърси...
Така, че всеки има право да си избере вариант, какъвто си иска.
[B]Ванка[/B] видял съм всички възможни гърбове и калъфи и скоро ще ми дойдат 3 от тях,но този е фаворита ми...
Телефоните ми са като нови, когато ги продавам.4-5 калъфа от различни модели имам винаги.
Нито го крия... нито се фукам с телефона си. А и с добре направен калъф телефона ми хареса също толкова, ако е гол.
С този специално най-много. Освен това скенера при него е с отделен отвор и много лесно се уцелва без да има вероятност да се "цапа" камерата, както навсякъде се изтъква тази възможност...
:D Все едно някой да е сигурен, че ако беше на друго място камерата не може да се замърси...
Така, че всеки има право да си избере вариант, какъвто си иска.
[B]Ванка[/B] видял съм всички възможни гърбове и калъфи и скоро ще ми дойдат 3 от тях,но този е фаворита ми...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
До сега съм ползвал само застраховката, която предлага Виваком. Като си счупих дисплея на S6 Edge почакаках, но беше по-малко от месец. То в договора си пише, че е до месец. Иначе бях изненадан, че освен дисплея бяха сменилии и страничката рамка(разбирай цялото шаси)по която имаше леки наранявания. Фактурата от K&K беше за 700лв, а аз бях платил 60лв. :) Един колега пък имаше Ноут 4 и също така плащаше застраховката, след година не се беше възползвал от нея и единствено имаше една малко по-дълбока следа на страничната рамка, даде им го и му смениха рамката. Отново почака около 3 седмици, разбира се. Друго конкретно инфо нямам. Но за телефони на които 80% от повърхността е стъкло, не бих се зачудил дали да я направя.