i310
Re: Samsung i310
ти пък много бързо го пробва и му направи тест с хвърляне!
хаха
хаха
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 16:46
Napravo se vlubih v toq tel nz kolko pari e samo4e i mn iskam da razbera pls slojete cenata :):) ako po evtin ot 1500 go zimam :):):)
bate ako naistina iskash i310 mi pishi na imela ., dobre si se ogientiral .
gotin telefon.vsi4ko si ima ,kakto i ne malko pamet edinstveno mu lipsva umts vrazkata,no kato cqlo telefona e perefekton,no skoro v na6ta bulgariq nema da go vidim,no ako slu4aino go pusnat na pazara 6te izko4i s nekva kosmi4eska cena,koqto nema da e realna.drugo nema kvo da kaja :)
samo nqma radio.pone za men tova e mnogo lo6o
moje i da nema radio,no kato pomisli6 malko kolko im sa hubavi tunerite na gsmite,moje6 da se seti6 kolko radio stancii 6te hvane6 (nai kalpavite),a pak da ne govorim kolko mnogo sabarq bateriata na telefona.
moje i da nema radio,no kato pomisli6 malko kolko im sa hubavi tunerite na gsmite,moje6 da se seti6 kolko radio stancii 6te hvane6 (nai kalpavite),a pak da ne govorim kolko mnogo sabarq bateriata na telefona.
http://www.welectronics.com/gsm/Samsung/SAMSUNG_I310.HTML
-
- Регистриран: 01 фев 2006, 15:15
Искам да вметна че имам i300 и още други 16 от последните модели. Нещо като колекционер съм на нарочно недовършени модели. Модел дето да си работи стабилно да е функционален върхово технологичен и сам да си бърка в носа пък и с готин дизаин на едно място въобще няма от никоя марка и няма да има защото както се досещате това е маркетингова стратегия. Съвършенният модел няма никои да го пусне щото ще го скалпират и си има глобални договорки за стратегическите на изделията във времето и техните параметри вляещи на дяловото разпределение на пазара. Ще ви се наложи до потопа да се примирявате на компромис или да си внушавате добре че модела които гледате или имате си има всичко. I300 не е изключение. Малката батерия му издържа 5-6 часа на MP3 a на изчакване около 12 часа. Дебелата докато беше нова издържаше до 5 часа видео и звук на макс а после след месец вече е на 3 часа като в режим на изчакване не разчитаите повече от 72 часа а разговор в софия при добро покритие до 4 часа. Приложения като agilemessenger и други офисни си вървят добре. Забивки няма много а след изпускане на паважа от джоба на ризата ми харда си работи без да дава грешки при чекване и работа. Апаратът му работи задоволително за любителски приложения. А на видео и аудио е без забележки. Гласовите функции кои знае защо са му орязани. Колкото до безплатния софтуер достъпен за Симбияните тук нещата накуцват здраво и с двата крака или казано иначе такъв се намира само след плащане с чужда кредитна карта например предимно. Виж за Симбиан нещата са розови в тази посока. Цената му е 650eu Италия например. На финала го ползжам като един по скоро видео плеар с телефонни функции отколкото телефон. Личният ми съвет към всички е да не се ловите на маркетингови въдици освен ако нямате пари в излишък и специални колекционерски мераци в областа на мобилните комуникации.