i310
Samsung i310
emi ko da vi kaja bahti telefona 8gb smqtai
Re: Samsung i310
spestete si podobni prosti izcepki..
Телефона вече се продава за $800.
xaxa bahti telefona, sled 20-toto iztyrvane i moje da gu hvyrli6
Това е наистина много сериозна заявка на SAMSUNG да излезе пред NOKIA в класа на smartphones и нищо чудно да стане факт. Много памет с много добър дисплей и камера с Windows Mobile и стерео и... това е безспорен хит!
"SAMSUNG да излезе пред NOKIA в класа на smartphones и нищо чудно да стане факт" - xaxaxaxaxa ti lud li si ve ??!!
хахахахах...хей батенце а RETABOLIL първо виж какви са темповете на развитие на SAMSUNG и виж какви технологии внедряват и са първи....преди ТВОЯТА NOKIA а и N91 има проблеми със software и още я бавят с пазара, а и тя е с заявени 4GB, а i310 е с 8GB .....Това бате е бъдещето .....много много памет.....помисли добре:))))
ma ti mai si misli6 4e razbira6, ti znai6 li 4e v turciq naprimer po magazinite a i horata po ulicite kato vidi6 drugi telefoni osven Nokia ne polzvat, a znai6 li 4e vyv vsi4ki servizi injenerite polzvat Nokia ... ti mai ne znai6 4e po golemi bukluci ot Samsung do sega ne e imalo na pazara
Евала, давай ми за пример "Туркия"
хахаххаах
хахаххаах
не знам за твоята Турция как са SAMSUNG там, но ако имаш що годе добра info за продажбите в Europe ше видиш бате къде са SAMSUNG.....не са първи, но с внедряването на нови технолигии на пазара са №1 та дори пред твоята и моята NOKIA....