I5700 Galaxy Spica
Re: Samsung I5700 Galaxy Spica
Не...в Русе. С очите си го видях, но не беше изложен, извадиха ми го от един шкаф. Просто ми се струва невъзможно тук да го има а в София не..:(
аз съм от стара загора и като ми каза и отидох и проверих тук в германос и на мен така от един шкаф ми го показаха иаз питам кфа е цената без договор и оня ми вика абе кфо 6се набутваш и почна да ме зарибява кфи тарифни планове имало :X
Я да ми каже някой дето има този телефон батерията му колко време държи? Да не е като на Галаксито да пада за 1-2 дена?
Нямам телефона, но си мисля, че едва ли изкарва повече от 2 дена, даже е добре ако издържи толкова :)
-
- Регистриран: 27 май 2009, 22:02
Преди няколко дни ходих в GERMANOS и го видях имаше го изложен :P
htc magic или samsung spica
Spica, разбира се.
[Quote]и поддръжка на DivX и Xvid[/Quote]
то и двата корейски производитела предлагат тази подръжка ,но с едно условие файловете да минат през конвертор, не ножеш директно да ги хвърлиш на тела което до някаде обезмисля функцията особенно що се отнася за субтитрите. а относно информация има много в нета ето ти линк за един малък но много спретнат форум
http://www.androidbg.com/forum/topic328-samsung-i5700-spica-galaxy-lite.html
то и двата корейски производитела предлагат тази подръжка ,но с едно условие файловете да минат през конвертор, не ножеш директно да ги хвърлиш на тела което до някаде обезмисля функцията особенно що се отнася за субтитрите. а относно информация има много в нета ето ти линк за един малък но много спретнат форум
http://www.androidbg.com/forum/topic328-samsung-i5700-spica-galaxy-lite.html
nqkoi 6te mi kaje li kakva e razlikata mejdu Samsung I5700 Galaxy Spica i Samsung I5700 Galaxy i koi ot dvata e po dobar 4e se 4udq koi ot dvata e po dobar.blagodarq predvaritelno
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Аз му метнах око на това телефонче.Някой да сподели как е?Има ли вече ъпдейт до 2.1?Предполагам звукът е добър.Камерата сносна ли е?Четох,че видеото върви супер.Някой ако има впечателиния да каже лоши,добри страни на телефона. :)
И още нещо:може ли да се добави някакъв друг интерфейс-Сенс или нещо от сорта.
И още нещо:може ли да се добави някакъв друг интерфейс-Сенс или нещо от сорта.