I5800 Galaxy 3
Samsung I5800 Galaxy 3
Достоен конкурент на LG GT540. Капацитивен дисплей, Android 2.1 и Bluetooth 3.0 звучат добре в този ценови клас, най-големият му грях е може би ниската WQVGA резолюция за този 3.2 инчов дисплей.
Re: Samsung I5800 Galaxy 3
Телефона е много добър. Има всичко от което се нуждая. Имам един въпрос към членовете но форума: Някой знае ли кога ще има ъпдейт до андроид 2.2?
Андроид 2.2 вече излезе и може да си го дръпнеш или чрез Kies или чрез Odin 1.3. Аз вече го ъпдейтнах преди седмица и съм мнго доволен. Просто потърси How to upgrade Samsung i9000 to Froyo и ще получиш достатъчно информация от къде какво да направиш. Успех!
С тази ниска резолюция някои приложения за андроид няма да вървят.
240 x 400 пиксела(woo) Тя не е ниска а супер нестандартна за андроид.Аз ли не се сещам ама мисля,че няма друг андроид с такава резолюция-поправете ме ако греша
Били ми написал как точно го подкара този андроид 2.2 или поне с кой фърмуеар....
-
- Регистриран: 19 юли 2011, 16:38
Здравейте, чудя се дали да си го взема този телефон. Интересува ме дали отваря MS Office files и дали има някакво приложение с което да отварям и pdf? Останалото го разбрах от каквото прочетох. Доколкото разбирам иначе камерата е добра, батерията държи като за смартфон доста и има GPS i WiFi. Поправете ме ако имате по различни впечатления. :)
Да - добър телефон е - може да отваря файлове на MS Office (че и да ги редактира :), а с pdf няма никакви проблеми - дори с големи файлове над 10 MB. Камерата става, но в никой случай не е добра. Същото важи и за дисплея - въпреки че има много ниска резолюция е съсвсем приличен и няма проблем с игрите или с показване на ситен текст - много по-добре от нокия е52 (имам Samsung Wave GT-S8500 и нокия-та, а Galaxy 3-то е на жена ми), но пък ако се сравни с дисплея на Wave-а - направо го слага в малкия си джоб. ГПС-а е ужасен - много, много бавен. Батерията - след ъпдейт до официалния Froyo 2.2 на T-Mobile - издържа невероятно дълго за смартфон - повече от седмица с нормално използване (ако не се ползва много wi-fi). Задния капак за батерията и сим картата се отваря много трудно - направо всеки път има риск да се счупи панела при тази операция.
Според мен си заслужава да се купи на старо за до 200 лева някъде. Ако мислиш да си го купуваш нов и не е от чужбина или с някаква промоция - не си струва 350+ лв. За такива пари много по-добре Wave на старо или някой от по-новите с Android.
Според мен си заслужава да се купи на старо за до 200 лева някъде. Ако мислиш да си го купуваш нов и не е от чужбина или с някаква промоция - не си струва 350+ лв. За такива пари много по-добре Wave на старо или някой от по-новите с Android.
Благодаря много за изчерпателното и полезно мнение. Мога ли да те попитам как си направил ъпдейта до 2.2 фройо, защото прекарах немалко часове в четене на варианти и възможни бъгове и повреди. Ще свърши работа и линка от мястото с обясненията ;) Благодаря предварително :)