I8000 Omnia II
Re: Samsung I8000 Omnia II
ami ako sled update-a ako se po opravi neta shte sum napulno dovolen 8)
Пробвай на други рутери.....WiFi то му е безупречно. При деректно сравнение с Ipod-a на племеника ми, чувствителноста на Омнията е по-добра. От едно и също място в апартамента, избрах максимално отдалечената точка от рутера, Омнията намери мрежата е се кънектна. Ipod-a не откри изобщо мрежата.......
Това мое мнение няма за цел негативизъм към Ipod-a, просто коментирам факт. Иначе браузера /Safari/на Ipod-а е класа определено.
Това мое мнение няма за цел негативизъм към Ipod-a, просто коментирам факт. Иначе браузера /Safari/на Ipod-а е класа определено.
Някой ако може да препоръча сравнително надежден магазин за Варна или Шумен, от който може да се купи въпросното телефонче? Че повечето са някакви малки "еднодневки", които днес ги има, утре не със съмнителен сервиз, а за по-големите, поне тези, които знам съм изчел доста лоши неща относно компетентността на персонала, цялостта на комплекта и най-вече сервиза им. Досега не съм пазарувал онлайн подобни стоки и поне първия път си има леко шубе както повечето предполагам знаете. :) Иначе засега след доста ровене съм се спрял на gsm4you и 1-gsm, като във втория омнията е със 100-тина лв по-скъп.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
До края на месеца ще се предлага официално, ако нямаш зор, изчакай! ;)
Препоръчвам фирма "Мовен".
Да, бих изчакал ако си струва чакането, но само не съм наясно каква ще е разликата в телефоните, които ще се предлагат тогава, с тези които се предлагат сега. Какво ще е предимството, освен че цените ще са най-вероятно малко по-ниски, може би телефоните ще са вече с WinMo 6.5 или пък нещо друго? :)
-
Разлика едва ли ще има, въпроса опира до сервиз и гаранция...едно е да е към К&К, друго към бай Киро в гаража...все пак говорим за сериозна сума пари, но ти си реши. Последната ми информация от К&К е че ще бъде с WM6.1
Тези К&К не са ли същите, които обслужват гаранциите на Техномаркет? Защото из различни форуми съм виждал дузини от негативни мнения за сервиза на Техномаркет.
Иначе за чакането, както споменах по-рано, нe e проблем да изчакам до следващия месец, не съм от най-нетърпеливите. Можеш ли да ми кажеш и някоя друга фирма, за която да си струва чакането?
Иначе за чакането, както споменах по-рано, нe e проблем да изчакам до следващия месец, не съм от най-нетърпеливите. Можеш ли да ми кажеш и някоя друга фирма, за която да си струва чакането?
-
K&K са официалния вносител на Samsung за България, техномаркетите са техни...Не зная как са им сервизите, да чукна на дърво не ми се е налагало, но все пак, мисля , че ще са по-добри от тези на малките фирми, освен ако и те не ги ползват.Фирма не мога да ти препоръчам, до сега само от МТЕЛ и Германос съм купувал телефони...
[Quote]ащото из различни форуми съм виждал дузини от негативни мнения за сервиза на Техномаркет[/Quote]
Да ти кажа, тя монетата никога няма 1 страна. Винаги ще има дозина негативни мнения за тях, както винаги ще има дозина положителни...К&К като официален вносител, би трябвало да са най-надежни сред всички сервизи...
Да ти кажа, тя монетата никога няма 1 страна. Винаги ще има дозина негативни мнения за тях, както винаги ще има дозина положителни...К&К като официален вносител, би трябвало да са най-надежни сред всички сервизи...