I8000 Omnia II
Re: Samsung I8000 Omnia II
Отговарям си сам... Не, не съм ненормален, но съм на път да стана! Има официален ъпдейт до WM 6.5 !!!!! Изтеглих го от Сингапурския Samsungmobile. Ще кажа само - софтуера е уникален!!! Телефона стана като ракета, "барабар" с всичките Widget-и на Самсунг! Ако някой се интересува мога да давам съвети за инсталацията, макар че всичко е описано детайлно в сайта! Успех на всички, които чакат ъпдейта
Да те питам, дали има опастност телефона да "умре" при ъпдейта,че някой така разправят.Мисля днес и аз да си го инсталирам на моята омния 2
Да те питам, дали има опастност телефона да "умре" при ъпдейта,че някой така разправят.Мисля днес и аз да си го инсталирам на моята омния 2
При мен всичко стана удивително добре. Аз също имах (не)определени притеснения, но пак казвам - всичко беше супер! Аз използвах Сингапурския сайт на Самсунг, защото там го имаше ъпдейта. Като свалиш от там най-новото New PC Studio 1.4.1 и започнеш ъпдейта всичко става автоматично - пълен Back-up на телефона - снимки, видео, тел. контакти. Само не трябва да прекъсваш връзката м/у тел. и компа!!! Батерията да е заредена на макс! Отне ми около 30 мин. но аз съм на БТК интернет, ако твоя е по бърз, може и за по кратко да стане. Програмата ти указва всичко - "чакай", "не пипай", "сега се инсталира езика", "рестартирай" и т.н. Новият ми ъпдейт няма меню на български, но това мен малко ме интересува. Мисля, че "умирането" на телефона е от кракнат или нелицензиран софтуер, ако е официален всичко трябва да бъде наред. В Сингапурския сайт всичко е официално! Връзката м/у тел. и компа задължително да бъде с кабел!
-
- Регистриран: 19 фев 2008, 12:01
здравейте, имам следния проблем:
когато ми позвъняват на екрана не се появява номера или името от контактите - появявасе само силует на картинката за позвъняване, или ако го има контакта със снимка се появява само снимката.
какво трябва да се направи, или настрои. опитах няколко хард ресета, но уви все същият проблем. също ако можете да ми кажете как се проверява версията на РОМ, и ако може да ми кажете дали този проблем който имам ще изчезне ако флашна телефона.
благодаря предварително.
когато ми позвъняват на екрана не се появява номера или името от контактите - появявасе само силует на картинката за позвъняване, или ако го има контакта със снимка се появява само снимката.
какво трябва да се направи, или настрои. опитах няколко хард ресета, но уви все същият проблем. също ако можете да ми кажете как се проверява версията на РОМ, и ако може да ми кажете дали този проблем който имам ще изчезне ако флашна телефона.
благодаря предварително.
За Версията - Settings - Advanced settins - System - Version - Device за телефона или Windows Mobile за версията на Window-са. Преди ъпдейта до 6.5, първо ми изписваше Unknown number, след това звъненето продължава и ми се появяваше името и номера на повикващия. С 6.5 е много по добре - веднага излиза името и номера на повикващия. На старата версия отговарях с тапване по дисплея, в новата със слайдване, но по ми харесва новата. Ъпдейтвай смело - мисля, че проблема ти ще се реши!
-
версията на омниата е 6.5 в момента.
проблема е, че когато някой ми звъни не свижда нито номер нито име, освен ако контака не е вкаран със снимка, ии тогава се вижда само снимката. по този начин трябва да вдигма на абсолютно всички, дори да не искам да говоря с определени хора.
това излиза в долния край на екрана на телефона.
някой ако е срещал този проблем да каже.
проблема е, че когато някой ми звъни не свижда нито номер нито име, освен ако контака не е вкаран със снимка, ии тогава се вижда само снимката. по този начин трябва да вдигма на абсолютно всички, дори да не искам да говоря с определени хора.
това излиза в долния край на екрана на телефона.
някой ако е срещал този проблем да каже.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Опитай с това http://www.iconsoft.com/ програмката е супер и мисля че ще ти реши проблема. "излекувана" я има тук www.4pda.info
тази също http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=phone.html
тази също http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=phone.html
-
втората програма е по яка, ама дали има и крак за нея?
благодаря, за момента се разреши проблема
ок, намерих, сега остава да видя кой ще звънне за да я изпробвам
благодаря, за момента се разреши проблема
ок, намерих, сега остава да видя кой ще звънне за да я изпробвам
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Има я с крак пак там http://www.4pda.info
Може ли да споделиш къде гледаш мачове on-line? В кой сайт?
Също [B]www.atdhe.net[/B] - много е як1
Също [B]www.atdhe.net[/B] - много е як1