I8000 Omnia II
Re: Samsung I8000 Omnia II
Ако беше наистина със 16 мил. цвята щеше да ме заинтригува.
Трябва да се сложи една тема, на главно място, която да пояснява най-глупавите теми, които не трябва да се обсъждат тук, а тази за цветовете ще стои най-отгоре!
Между другото, ако по-късно през годината има ъпдейт към WinMo 6.5, може да се "наслаждавате" на повечето цветове.
Между другото, ако по-късно през годината има ъпдейт към WinMo 6.5, може да се "наслаждавате" на повечето цветове.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
По-скоро на заблудата, че ги различавате... Голямо нещо е това самозаблуждението.
oste dve greshki:( telefonut ima radio i glasovi comandi i glasovo nabirane susto. Ne znam zasto ne se obrushta vnimanie na korektnata informazia. Za kakvo inache e tozi sait????
Телефона ще се появи през септември в Австрия, като интересното е, че ще работи направо с WinMo 6.5 OS.
В Щатите се очаква да се появи този месец, но ще работи под WinMo 6.1 OS с възможност за ъпгрейд към WinMo 6.5 OS.
В Щатите се очаква да се появи този месец, но ще работи под WinMo 6.1 OS с възможност за ъпгрейд към WinMo 6.5 OS.
И ти трябва да си там,при темите. Изтегли си една картинка.Сложи си я на Омнията и на ПС. Ако не виждаш грубото преливане на цветовете,значи имаш проблем. Естествено картинка с много нюанси,напр. на небе.
Виж, за 262К е друго,там разликата е наистина тънка.
Виж, за 262К е друго,там разликата е наистина тънка.
За модератор се заяждаш много, но да ти кажа на това дисплейче едва ли някой иска да получи лристална картина. Като гледам, шом си с Омниа, значи и ти не искаш тази перфекта картина, нали?
Извън темата:
Сравнението с монитора не е много уместно.
Дори да се намали резолюцията и битовете цвят на монитора до тези на телефона, пак няма да е равнопостовено съравнованието.
Сравнението с монитора не е много уместно.
Дори да се намали резолюцията и битовете цвят на монитора до тези на телефона, пак няма да е равнопостовено съравнованието.
Напротив.Изтегли си картинка 240х400 . А за равнопоставенността - да така е,само че мониторът ще е в неизгодно положение.Тогава
изображението му ще е много лошо.
Изобщо,крайно време е да се разбере.Разликата между 65к и 16млн. е огромна. На малък дисплей трудно се вижда,но това не значи,че я няма.
Мен лично дисплеят на Омния ме дразни. Писна ми да търся сенки непрекъснато.
изображението му ще е много лошо.
Изобщо,крайно време е да се разбере.Разликата между 65к и 16млн. е огромна. На малък дисплей трудно се вижда,но това не значи,че я няма.
Мен лично дисплеят на Омния ме дразни. Писна ми да търся сенки непрекъснато.
Извън темата:
Разбира се, че ще е по-лошо на по-голяма зрителна площ, по-малка резолюция.
Идеята ми беше, че трудно ще направим сравнение между двата дисплея.
Проблема при i900 Оmnia с видимоста на екрана на пряка слънчева светлина идва най-вече от филтъра (стъклото на дисплея, което на слънце се превръща в огледало).
Разбира се, че ще е по-лошо на по-голяма зрителна площ, по-малка резолюция.
Идеята ми беше, че трудно ще направим сравнение между двата дисплея.
Проблема при i900 Оmnia с видимоста на екрана на пряка слънчева светлина идва най-вече от филтъра (стъклото на дисплея, което на слънце се превръща в огледало).