I8000 Omnia II
Re: Samsung I8000 Omnia II
Качи го някъде другаде и дай само линка.;)
ами точно това правя sirgeorge,вече пробвах в 3-4 страници да го кача-стигам до някаде и се прецаква качването-знаеш ли някой читав сайт където мога да го кача,файла е 850мб ...във момента пробвам на два копма едновременно в различни страници -дано да стане най накрая-по принцип сборката изпозлва реалната резолюция 800x480/480x800 каквато има и HD2 :)-няма да се учудя и на твоето телефонче да тръгне със една смяна на SYS текста ;) ....
Аз ползвам 4shared.com там имам 10 Гб свободно пространство. Може да пробваш и в Dox.bg, там ограничението е 1 Гб.
въпроса е че аз изкам да кача файла без го раздробqвам -а в 4shared има ограни4ение 200 мб на файл ,точно в Dox.bg пробвах 2 пъти е не се получи качването-последния път се прецака на 95%-пробвах и в megaupload и там не стана-сега пробвам в други 2 сайта-утре сутрин ще разбера дали е станало-така или инaче ще пробвам докато се получи най накря (angry) -файла е RAR архив - не виждам проблема да е в него-между другото пробвах някои от игричките които си сложил във вашата тема и си тръгнаха без проблем и на омнията(yes)....
Повечето от софтуера е за WM телефони, но има и някои приложения писани специално за HTC.;)
П.п. Аз имам 10 Гб свободно място в 4shared, но отдавна качвам там, така че може да са ми разширили пространството.
Ако не успееш с ъплоуда, пиши ми на лична да измислим нещо.
П.п. Аз имам 10 Гб свободно място в 4shared, но отдавна качвам там, така че може да са ми разширили пространството.
Ако не успееш с ъплоуда, пиши ми на лична да измислим нещо.
ок (yes) sirgeorge-мерси за заинтересoваноста-ако не стане ще викам за помощ... :)
sirgeorge стана най накрая :)..мерси за помоща (yes) -вече щях да мятам wаптопа от десетия :D ...
GPS-IGO8
Здравейте,тук поставям проверена и работеща сборка с БГ език на последната версия IGO8(8.3.4.102680) пригодена изцяло за Омния 2 и резолуция 800x480/480x800(реална-а не стария номер с разпъването на екрана)-съдържаща: релеф(Европа),карти и 3Д сгради(България съседните на нас държави): http://dox.bg/files/dw?a=dd611eccc4
разхивирате файла и копирате папката ИГО8 в my memory на телефона(не в някакви подпапки и точно с това име: IGO8 )-след това със файл мениджъра на телефончето стартирате файла IGO8 който се намира във папката-следвате стъпките и сте готови...
В настройките на покета: Start>Setting>General>GPS>connection-поставете:GPS program port:7; GPS hardware port: COM9; Baud rate:4800,а след инсталацията на IGO,влизате в менюто на програмата и в квадрадчето "GPS"натискате в долния ляв ъгъл да ви намери автоматично съответните портове
За да използвате пълните възможности на ИГО_то влизате в менюто на програмата и в квадрадчето "меню" избирате кожа diMKa_wert_VRV_DA 1.1.25.9
сборката работи във вертикален режим,ако някой предпочита хоризонтален единствено трябва да замени SYS текста със този който съм поставил извън папката IGO8
ако има нещо с удоволствие ще помогна...:)
разхивирате файла и копирате папката ИГО8 в my memory на телефона(не в някакви подпапки и точно с това име: IGO8 )-след това със файл мениджъра на телефончето стартирате файла IGO8 който се намира във папката-следвате стъпките и сте готови...
В настройките на покета: Start>Setting>General>GPS>connection-поставете:GPS program port:7; GPS hardware port: COM9; Baud rate:4800,а след инсталацията на IGO,влизате в менюто на програмата и в квадрадчето "GPS"натискате в долния ляв ъгъл да ви намери автоматично съответните портове
За да използвате пълните възможности на ИГО_то влизате в менюто на програмата и в квадрадчето "меню" избирате кожа diMKa_wert_VRV_DA 1.1.25.9
сборката работи във вертикален режим,ако някой предпочита хоризонтален единствено трябва да замени SYS текста със този който съм поставил извън папката IGO8
ако има нещо с удоволствие ще помогна...:)
Re: GPS-IGO8
Браво, колега!(yes)
Орентацията на екрана се регулира от Насторойки>Устройство>Задай ориентация на екрана.
Орентацията на екрана се регулира от Насторойки>Устройство>Задай ориентация на екрана.
Re: GPS-IGO8
да-да така е по принцип, но в случая който поиска да промени орентацията на екрана ще трабва да замени SYS текста за да има ефект-поне докато не се намери някой да го промени tozi SYS така че да работи хоризонтално и вертикално едновременно,ако имаш някаква идея къде да пипна в SYS текста пиши-и ще го пробвам...(yes):)