I8000 Omnia II
Re: GPS-IGO8
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=260136&cat_id=6&view=0
Преди да правите какво и да е първо си копирайте оригиналите.;)
Преди да правите какво и да е първо си копирайте оригиналите.;)
да точно това е малката разлика между двата SYS текста sirgeorge-но щеше да е хубаво когато искаме да го стартираме във вертикален или хоризонтален режим да не се налага промяна на SYS текста,поне така беше с първата ми омния-после ще сравня двата SYS текста на омниа 1 и на двойката да видя къде е разликата...(coffee)
По скоро трябва да промениш System.ini
Много ви благодаря за заинтересоваността :) Явно проблема е в моята SD Card.Мемори картата ми е на Самсунг,беше си вътре в кутията,но е кодирана по някакъв начин,даже и компютъра ми не я разпознава вообще не я намира даже.Единсвеното което можах да инсталирам е Route 66 от старата ми омния имам си оригинален диск със навигатора,но проблема е че вече съм си използвал синхронизационните кодове и единственото което мога да правя сега с навигатора е да меря растояния по въздух километри в час и надморска височина.Благодаря ви още един път :)
Maserati,много е важно къде слагаш папката na IGO8-трябва да е в голямата мемория на телефона "my memory" , -за да се стартира от SD Card ще трябва да се променя SYS текста....
Наистина спомена нещо много важо ще пробвам.А ако искам да стартирам от мемори картата как трябва да променя СИС-файла?Защото Омнията ми е 2GB а мемори картата ми е 8GB.IGO8 по-добро ли е?
нещо малко трябва да се пипне в SYS текста за да трагне от SD картата,но честно казано не съм много на ТИ с редакцията на текста-SYS текстовете ги вземам на готово от едно форумче,ако мерна SYS за SD Card ще го сложа тук,а относно коя навигация е по-добра не мога да ти кажа-от самото начало ползвам IGO8 и тук кадето се намирам(Испания)не ме е подвело нито веднъж,и все пак имаш достатачно място в телефончето (2ГБ са предостатачни)......
Изписвам ми същото съобщение а го слагам в телефонната памет.Имам едно старо IGO8 свалял съм си го от ZAMUNDA инсталирам го без проблем,но пък не хваща сателитите.Освен да пробвам със SYS-файла на старото IGO8 което имам ?
не виждам къде може да е проблема-на два телефона (Омниая2) съм поставил то4но тази сборка и няма никакъв проблем-единствено поставяш папката IGO8 във голямата памет и стартираш IGO.exe-ако промениш само една точица в името на папката или да не я поставиш точно там, няма да се получи(да не би да я поставяш във някаква подпапка?)-в крайна сметка ако не се получи така наистина пробвай да замениш SYS текста във папката със този на това другото ИГО което ти си е получило...дано се получи най накрая :| (yes)
Maserati , въобще не съобразих че моята Омния е конфигурирана на Испански - твоята предполагам на Aнглииски, a SYS текста е на Испански-извинявам се за несаобразителностаа..-най добре замени SYS текста със този от версита която е станала...още веднъж се извинявам :| (blush)