I8000 Omnia II
-
- Регистриран: 26 дек 2009, 16:27
Re: GPS-IGO8
Здравейте.Въпроса ми е има ли начин да махна смс-ите които се появяват когато ти звънне някой защото многочесто ми се случва да натисна без да искам като вадя тл. от калъфа и да изпратя смс.Дано ме разбрахте за какво става въпрос че как го обясних.Благодаря предварително.
Здравей ilisp
опитах да инсталирам игото, направих всичко така както си го описал кликнах файла igo8.exe и ми дава грешка ''Program application database cannot be found. Please insert original application SD card.''
Копирах папката IGO8 в my storage, а не в карта памет, защото телефона нещо не ми чете микро сд картите.
Моля някой да ми помогне, щтото тоя телефон ме побърка.
опитах да инсталирам игото, направих всичко така както си го описал кликнах файла igo8.exe и ми дава грешка ''Program application database cannot be found. Please insert original application SD card.''
Копирах папката IGO8 в my storage, а не в карта памет, защото телефона нещо не ми чете микро сд картите.
Моля някой да ми помогне, щтото тоя телефон ме побърка.
metobank,по късно се сетих че моята омниа е кофигурирана на Испански и SYS текста в папката на IGO8 е на испански,а тъй като телефончето няма Български всеки от вас си го го конфигурира на езика който предпочита ,трябва някои от думичките в SYS текста да се преведат на езика който е кофигуриран телефона-примерно ако твоят е на английски-във SYS текста не трябва да пише [folders]
app="Mi Memoria/iGO8" - както е на испански а това [folders]app="My Storage /iGO8" -пробвай да промениш това-ако не стане трябва да си намериш готов SYS текст ....още веднъж се извинявам 4е ми се е изплъзнала тази подробност (blush)
app="Mi Memoria/iGO8" - както е на испански а това [folders]app="My Storage /iGO8" -пробвай да промениш това-ако не стане трябва да си намериш готов SYS текст ....още веднъж се извинявам 4е ми се е изплъзнала тази подробност (blush)
Направих каквото ми каза и пак същото, явно проблема е друг.
току що видях в modaco един SYS текст на аглийски за Oмниа2-казват че става , но не съм го пробвал лично...ето тук го поставям ако искаш да го изпробваш http://dox.bg/files/dw?a=b52fef539f единствено заменяш SYS текста във папката IGO8 със този...след всеки опит за инсталация се образува папка "save" вътре в главната папка IGO8,трябва да изтриеш папка "save" преди да пробваш пак...
когато ми остане време ще си конфигурирам Омниаята на Англииски й ще пробвам различни варианти на SYS текста...
Благодаря за загрижеността но наистина нищо не става.Свалих си и един SYS-италиански но и с него нестава,незнам от къде идва проблема,уж телефона е свободен,не е тимброван,работи със всички SIM,само че невиждам autorun-файла?
Или не е проблем?
Или не е проблем?
версията е без инсталация затова няма autorun-единствено трябва да се стратира файла IGO8 който е във папката,ако проблема не е във SYS текста не виждам какво може да е-още със първата омниа1 си ползвам IGO8 и си слагам всяка нова версия,точно тази сборка съм я сложил на моята Омниа2 й на един приятел и си работят перфектно,но и двата са на испански-всички във испанския форум за омниа 2 ползват същата сборка с единствената разлика 4е има добавен испански в папката и няма оплаквания....