I8150 Galaxy W
Samsung Galaxy W I8150
Мисля,че ще бъде много готин и същевременно много сполучлив модел-нямам търпение да излезе на пазара....
Re: Samsung Galaxy W I8150
Имах си пък аз да няма светкавица ...
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 15:24
da popitam ima li bg menu
Има всичко за което се сетиш!(yes) Телефона е бърз като светкавица - браузва по-бързо от лаптопа ми в интернета, видеоразговори и със скайп, игрите вървят абсолютно гладко, камерата 5мп снима по-добре и от Нокията С6-01 8мп и това което много ме радва е, че може да прави клипове и на тъмно с включена светкавица, като размери ми ляга перфектно в ръката с 3,7" си дисплей и като голям плюс отчитам, като и аз самият се изненадах в тази опция е, че има възможност за бърза смяна на езика в клавиатурата чрез преплъзване на Enter-a наляво или надясно! Качих си и филм - субтитрите си тръгнаха, дори има възможност да си определяш размера им в три големини, гледа с перфектно качество. Изобщо несъжалявам изобщо че го взех и мисля че си струва парите, та дори му са и малко за това което ти дава този смартфон!
От доста време се чудя какъв телефон да си взема,чета доста коментари,но повечето са за телефоните от по-висок клас които не са по джоба на повечето хора,затова и аз се замислям за телефон от средния клас като Samsung Galaxy W или Nokia 700 ,засега на тези двата се спирам ,но за тях няма достатъчно мнения ,а не се правят и ревюта за разлика от флагманите на големите марки.От това, че сам прочел повечето коментари за всякакви телефони разбирам че има хора който са доста на ясно с повечето телефони и затова искам няколко мнения за тези два телефона с какво са добри или лоши за да преценя какъв да си закупя,а ако им направят и ревюта ще бъде много добре и много хора ще имат по ясна представа за възможностите на телефоните от средния клас който са достъпни за повечето хора...:|
Моят съвет е да си вземеш Галаксито, няма да съжаляваш!;) Но ако си фен на Нокията, както бях аз (и все още съм), по-добре си вземи Нокия 701 вместо 700 ! Прочети им характеристиките внимателно и на двата и сам ще се убедиш защо.:) Но все пак аз досега не съм притежавал смартфон с Андроид, а от това Галакси направо съм впечатлен - не ми трябва нищо повече! Успех в избора!(yes)(beer)
и аз досега бях голям фен на нокиа,но това галакси ми харесва,гледах 701,но нещо не ми харесва формата му иначе има добри параметри,искам да кажа ,че това ще ми бъде първия смартфон и нямам много представа за тях и затова се колебая,а при галаксито как са разговорите чува ли се хубаво и камерата добра ли е...(beer),а екрана как е има ли защита против надраскване и хубаво ли се вижда(beer)
забравих да напиша , че нямам никаква представа за Симбиан и Андроид ,знам само това което сам чел по-коментарите,че едните са за другите против и не знам коя система е по-подходяща,а може ли да се ползва скайп и фейсбук има ли gps..,i koi sa bezplatni...(beer)
За Андроид-а и Симбиан-а има безплатен скайп, който се тегли от техните сайтове, но за Симбиан няма скайп който да подържа видеоразговори, а за Андроида има - а този модел на галакси си има предна камера и видеоразговорите са на 6 - лично го тествах!:) GPS-а също е на 6 и дори несъм теглил никакви допълнителни карти.За тези пари този самсунг ти предлага доста повече неща отколкото за същите пари - Нокията! Но все пак избора си е САМО твой!Аз така направих - четох, гледах, четох-гледах, мислих и накрая сам си реших - взех си това галакси и не съжалявам! Немога да му се нарадвам още! Успех!:);)