I8350 Omnia W
Re: Samsung Omnia W I8350
Самсунг какво да ти кажа... до 2008 не бяха кой знае какво а сега не спират да правят изключително добри телефони . Само не ми харесва че е на Уиндоус . Не че имам нещо против но мисля че платформата на андроид е по-красива и по-добра от уиндоуса.
Сакън да не се излъже някой да си купи омния 7 иа да си я блъска в главата после БАХТИ СКАПАНИЯ ТЕЛЕФОН
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 15:19
:) viktorias, ходи се пери пък ще ти кажа аз, телефона + OS-а е разкошен. Т'ва че ти е празна главата, не е вина на телефона/OS-a ;)
Почти година съм с него и не смятам да го сменям, освен може би точно за Omnia W, понеже по-малкия дисплей за мен е удобство. Оригиналната Omnia 7 ми е прекалено неудобна за работа с една ръка .. може би това е единствения недостатък на дизайна (4 инча дисплей).
Почти година съм с него и не смятам да го сменям, освен може би точно за Omnia W, понеже по-малкия дисплей за мен е удобство. Оригиналната Omnia 7 ми е прекалено неудобна за работа с една ръка .. може би това е единствения недостатък на дизайна (4 инча дисплей).
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
някой заели колко му даржи батериятта на омния 7 и на тоз модел сащо , сиакм да го ползавам за раговори и смс и уай фай рядко
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
а ти ползвал ли си го ?
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Телефонът е супер як!(yes) Батерията държи около 3 дни, естествено ако не си залепен нон стоп за него де. Препоръчвам ти го горещо, наистина е много як!