i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
pi4ove imam 1 vapros niakoi moje li dami kaje kade mu e skaipa ima li az go kupix mn e dobar no skaip ne otkrix
Няма оригинален скайп за Симбиъна, под който работи твоя телефон. Инсталирай допълнително приложение от рода на IM Plus и Fring или друго подобно
fring ima v nego kak dago napravia ne6o po konkretno
PI4OVE NIKOI LI NEZNAE KAK STAVA ZLE AMA NI6O
Просто се закачи на някой безжична интернетт връзка /WiFi/ и стартирай програмата!
какво има толкова да се пита как става.
Така както си пускаш скайпа от ПЦ-то
Можеш и през GPRS /интернет връзката на мобилният ти оператор/. Това ще стане като стартираш fring от телевонът си без да си се кънектнал преди това през WiFI
Баси....
какво има толкова да се пита как става.
Така както си пускаш скайпа от ПЦ-то
Можеш и през GPRS /интернет връзката на мобилният ти оператор/. Това ще стане като стартираш fring от телевонът си без да си се кънектнал преди това през WiFI
Баси....
Добре де,аз след 1-2 дена отивам да си го взема телефончето,ама я кажете какво точно да внимавам да не му е наред....За каква прах и къде точно ,защото не ми стана много ясно от постовете! Нещо да ме посъветвате:)?? Нямам търпение вечеееее :) ИСКАММ ГООО !!!
Купи си НОВ телефон от сериозен магазин и му се наслаждавай. Не се влияй от мнения на потребители, които в повечето случей не са обективни поради ред причини. Купи това което ти харесва и му се кефи. Това е един прекрасен телефон според мен и си зяслужа всеки лев стига да имаш нужда от такъв тип апарат. Успех
pi4 gsm a e perfekten ne slushai kvo ti govorqt prosto e unikaLEN ZA PRAX O6E NE SAM VIDQL SAMO 4YX
Не разбрах:
Може ли да се обновява софтуера?
Може ли да се обновява софтуера?
tova e nai golemia bokluk na samsung.vzex go 4isto nov i oshte na 2 den go za nesox na remont,a kato go vzex ot remonta na sledvashtia den go zanesox pak za remont i 1000 lv se ovatrix za tazi troshka