i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
Еми ако може пробваи и през 2 те плс искам да сум сигорен(blush):)
moje li da mi kajete kolko max karta poddarja innov8 moje li da poddarja 16GB i praili nqkakvi problemi s neq pitam za 8GBtovata versiq dali te moje daq poddarja ima li nqkakvi nedostatici moje li da mi gi kajete 6tot mislq dasi go zema 6te sam vi mn blagodaren
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
С вградения не мога да ги отварям. Но може би трябва да се пипне някоя настройка.
Никос искам да те питам акслерометъра освен за снимки и някои игри в кои други приложения може да се използва?
-
Знаеш ли, не съм от маниаците и въобще не съм се замислял по въпроса. Удобен е при сърфирането. Отворих нарочно няколко приложения - действа. Ако нещо по-конкретно...?
Ами и това е достатъчно , мерси за информацията :) , аз съм решил сериозно да го купя , но просто в момента несъм в БГ и гледам да се информирам докато дойде момента на покупката :D.
Привет!
Този телефон има такава консумация, едно към едно.(no) Всичко излишни неща съм затворил. А на мп3 и фотоапарата издава багажа за часове.
Не бих го препоръчал на никого.
Този телефон има такава консумация, едно към едно.(no) Всичко излишни неща съм затворил. А на мп3 и фотоапарата издава багажа за часове.
Не бих го препоръчал на никого.
Според мен не си подновявал firmware-a на телефона което намалява доста консумацията на батерия, както и подобрява бързината на работа на телефона.Аз лично нямам такъв телефон , но съм чел доста и потребителите му посочват това като добро решение за много проблеми.Надявам се да съм бил полезен (cyber)
-
Преди малко му инсталирах нов фирмуеър, ще пиша ако има подобрение. Иначе батерията може наистина да изнерви човек. Ако няма контакти наблизо, ползването на ГПС, камера, МП3 и някои други приложения, трябва да се забрави! Знаех си, че в Ю. Корея има нещо гнило...
Каквото и да направите... ще издържа 2 дни максимум.
Много от пишещите (НЕ СА) ползвали телефона.
Който казва,че батерията държи повече от два дни:
Не казва истината!!!!!
PS Даже и в Глобул не го оправиха
Много от пишещите (НЕ СА) ползвали телефона.
Който казва,че батерията държи повече от два дни:
Не казва истината!!!!!
PS Даже и в Глобул не го оправиха