i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
...ти се иска да имаш някоя тухла нали :S
Ами не...ама ако ще хиляда екстри да има, никой не би го загледал....То и затова си виси на стената от месеци...
Той просто не е за теб!(kiss)
Да, определено не е за мен!!(no)
Аз си купих и допълнително зарядно от Интърнити за в работата.
Добре,че ми става и за 86тицата та го ползвам и сега.
Иначе телефона е много добър. Ама и в Германос ми слагаха софтуер....пак същото.
Добре,че ми става и за 86тицата та го ползвам и сега.
Иначе телефона е много добър. Ама и в Германос ми слагаха софтуер....пак същото.
Който има прах под стъклото на дисплея:
В Германос го оправят.
В Германос го оправят.
Тъй като никой не ми отговори на въпроса конкретно да разбирам че сте пробвали всички тези неща и не става, така ли ??? :( Батерията не е малка, 1200 mAh 8)
Ти пробвал ли си другите неща освен софта?
В крайна сметка май ще отида до Германос за проблема с прахта.А след това събира ли се отново? Просто не виждам какво ще я "спре" следващия път :( Някой може ли да ми помогне с Актуализация на софтуера ? След като дам да провери иска да създавам профил на сървър, а аз може би съм прост, но не мога да се справя (angry)
Гледам ценитие на телефона доста са паднали. Едно време много исках да си го взема но така и не се бръкнах да извадя 1000лв. Сега е наполовина и се чудя дали да не се "хвърля" на един такъв. Въпроса е че хич не ми се разделя с настоящия ми титуляр Е71, а да разкарам другия 5310 за да взема още едно hi-устройство малко ще ми е множко.
Вие какво мислите?
Вие какво мислите?