i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
Аз не бих сменила Е71 за този....
Аз също. По скоро 5310-та но няма смисъл да си пълня джобовете с еднотипни телефони.
Ще бъда благодарен, ако някой може да ми обясни може ли на i8510 да се качи българско меню и къде могат да ми го направят и дали този телефон има гласово набиране и как се активира.
В сервиз на Германос.
-
- Регистриран: 18 ное 2008, 12:18
a we dali e po-dobyr ot iphone 2g 8gb???? pls kajete
Привет! От една седмица забелязвам ,че батерията си отива много по-бързо от преди. Забранил сам с един таск менижър прицесите на излишните процеси. Или съм инсталирал някой софт и той е причината за тази голяма консумация. Ще пробвам и мастер ресет.Някой може ли да каже откъде да си купя нова батерия?
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
... с което, любезний, започват и ядовете ти с този телефон. На въпроса ти - нямаш нужда от нова батерия, тя няма никаква вина, че захранва един от най-неуспешните телефони на Самсунг. Ако беше чел повече по чужди и наши форуми, щеше да забележиш, че това е повсеместен проблем от който може да се отървеш, продавайки телефона си. Правил съм всичко за което споменаваш, плюс още други, без особен успех. След мастер ресета само ще си загубиш времето за настройките и ако случайно се оправи, след няколко дни ... И аз си мисля, че проблема се получава след стартиране на някой процес, но не смятам да си доживея дните, правейки проверки и догадки. Апропо, след като вчера пак опука заредена батерия за един следобед, снощи само го изключих, извадих батерията и обратния процес, та тази сутрин гледам, че не е харчил ток през ноща. Само изключваме и включване не помага. Ако случайно намериш точната причина за проблема, вземи и го сподели тук!
По принцип, телефона си караше по 5-6 дни при нормално използване, разбира се при гасене през нощта. Преди седмица, две инсталирах някаква програма за четене на ебоок с речник и някакъв видео японски или китайски плеар. Деинсталирах ги и сега ще видя дали е било от тях. Доволен сам от тези 5-6 дни работа при забраната на всички излишни процеси. Може ли батерията да е тръгнала?
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Не ти разбрах въпроса за батерията. Иначе ако приложение прави проблема, то вероятно е популярно и често използвано, защото оплакванията са вселенски и масови. Преди време смених фирмуера и близо месец нямаше никакви проблеми (3-4 дни при нормално ползване), но преди седмица всичко се прецака отново. Понеже ползвам често различни програми, не можах да се сетя кое точно е подпалило фитила. Иначе и аз ползвам риидъра и много ми се иска да е от него. Ако получиш резултат, пиши!