i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
Мда! От някое приложение е било проблема с батерията. Махнах ги и сега ще кара пак 5-6 дни бат. Махнах: UCPLAYER, някaква screencaps програма, която уж е била изключена и еbook програма. :)
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Искаш да кажеш, че телефона се стабилизира само с махането на програмите, без рестартиране и прочее манипулации? Я ми кажи ползвал ли си Опера Мини 4.2 и ако да, случвало ли се е при затваряне на програмата, тела да се рестартира?
Ахам! Кофти програми като сложиш и батерията заминава. В момента имам: garmin ,skype, coreplayer, powermp3,stopwatch и jbak. Работи си прекрасно. :)Не стм ползвал опера.
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Факт е, че при инсталиране на повечето програми, се появява съобщение за навлизане в "рискова зона" и някоя от тях наистина пие много ток. Но пък останалите са абсолютно малцинство и съм решил всеки ден да инсталирам по една, докато засека вредната. Можеш да си инсталираш спокойно OPERA_mobile_10_beta_1.sis и YOUTUBE.sisx, както и Yahoo! Go 3.0, но последната от get.go.yahoo.com през вградения браузър. Би ли си направил труда да провериш коя версия на Skype и Coreplayer ползваш?
Skype - 1.2.0.11
Coreplayer - 1.3.6 build 7427 for ARM
:)
Coreplayer - 1.3.6 build 7427 for ARM
:)
-
- Регистриран: 21 сеп 2009, 14:00
zdravei iskam da te popitam purvo imal li si nqkakuv problem s instaliraneto na core player za6toto az opitah 10 razli4ni linka i mi dava6e - gre6ka v certifikata ,svurjete se s dostav4ika na prilojenieto - ako moje da postne6 tuk 1 link s tozi koito si si ka4il ti su6to 6te sum blagodaren ako i za skype sloji6 link - drugoto koeto iskam da popitam moje li da gledam streaming s tozi tell -za6toto kogato opitam primerno da gledam futbol i pi6e na prilojenieto 4e ne iziskva soft pak ni6to ne mi otvarq - da kajem primerno ot gledaisport.com
Сложи за синбиан не за покет
Здравейте!
Имам следният проблем. Реших да използвам USB-то на FM trasmitera в колата като зарядно устройство, но при задаване на опцията при свързаване с PC Studio, защото там остават активни всички програми, а в този случай GARMIN,телефона започва нормално зареждане и след 10секунди зареждането спира(дава, че е зареден,а не е), понякога и забива. От какво може да се дължи това? Правилно ли е да изпозвам този FM trasmitera като зарядно за телефона?
Благодаря предварително.
п.с. а на mass storage си чете безпроблемно Мр3-ките.
Имам следният проблем. Реших да използвам USB-то на FM trasmitera в колата като зарядно устройство, но при задаване на опцията при свързаване с PC Studio, защото там остават активни всички програми, а в този случай GARMIN,телефона започва нормално зареждане и след 10секунди зареждането спира(дава, че е зареден,а не е), понякога и забива. От какво може да се дължи това? Правилно ли е да изпозвам този FM trasmitera като зарядно за телефона?
Благодаря предварително.
п.с. а на mass storage си чете безпроблемно Мр3-ките.
една Нокиа Н82 прави в пъти по - хубави и качествени снимки...работи доста по-бързо и бих казал, че е доста по - добър телефон от този... (no)
От една седмица пак невероятна консумация на батерията. Може би си прекацах батерията от fm trasmiteera в колата. Нищо не съм инсталирал. Добавих само карта NT Europe 2011 на мястото на NT Europe 2010 и съм смени с най-дребен шриф на телефона. Какво става????:X Имам 100мб. свободно пространство.Егати работата.
Вчера при 3 деления на батерия и след 2 часа изгасва напълно.
Вчера при 3 деления на батерия и след 2 часа изгасва напълно.