i8510 INNOV8
Re: Samsung i8510 INNOV8
kak da mahna temata?
Помогнете да си ъпдейтна софтуера
-
- Регистриран: 27 май 2010, 15:59
moq pak ne namira nikakvi wi fi mreji ama nikakvi a takiva ima ne znam kvo stava ina4e tela e super ama................tova s wi fi to mnogo drazni kade da go nosq ne znam?
horaa pomagaite plss... nemoga da namerq ot kade da sloja parola za sms-ite :X mn 6te sym vi blagodaren ako kajete kak stava ili predlojete nqkoq bezplatna programka (whistle)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
hora kajete mi da si vzema li tozi telefon struva li si? syshto problema e i ot kyde da go namerja na snosna cena:|
gps ili a-gps,toest pla6ta li se ili ne se pla6ta?
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Samsung i8510 INNOV8
Здравейте! Изненадах се,че всички коментари за телефона са изтрити:S Исках повечко да прочета за този модел,понеже се чудя дали да си го взема,защото ми харесва много! Та така де някой може ли да сподели нещо за него и най-вече ме интересува слайд механизма-казаха ми,че давал някакъв дефект,който бил непоправим и с една дума трябвало да хвърляш телефона:|
ако искаш да си купуваш симбиан камерофон на samsung, по добре се насочи към omnia HD, не е много по скъп но според мен е доста по добър (голчм дисплей, по нова версия на ОС, HD видео запис и възпроизвеждане и т.н.)