I8530 Galaxy Beam
-
- Регистриран: 31 яну 2010, 21:28
Re: Samsung Galaxy Beam
Еми то чесно казано цялата задна страна си е гореща,не топла а гореща направо.Но претполагам,че е нормално.
-
Днес реших да го свържа към киес,и получих ъпдейт.Не ми е ясно какво толкова се смени,освен няколко букви и цифри.
Колебая се между NOTE или BEAM!!!Кажи как се представя батерията и как си озвучаваш филмите?Какъв формат трябва да са и качеството какво е?От колко разстояние трябва да е от стената или платното за да се получи 40 инча и колко най-много като инчове може да стигне?Извинявам се за многото въпроси но в магазина не искат да угасят светлината :)Благодаря!!!
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Какво имаш в предвид под "как си озвучаваш филмите"? Да не би да питаш дали е възможно чрез USB-то или изхода за слушалките възпроизвеждането през Dolby Digital 5.1 Surround Sound уредба? Максимума зададен от SAMSUNG е 50" от 2 метра разстояние и гарантират 3 часа непрестанно прожектиране. За формата на филмите stoianeminem или Любомир Димитров Танчев трябва да напишат дали вървят всичките разновидности като mkv, xvid, divx, mp4 и прочие. Освен това, дали са инсталирали плеър допълнително или вграденият е способен да чете всички формати :).
-
Ами вградения чете всичко,без един формат но сега не мога да се сета кой беше той,мисля че един от онези swf,или нещо такова.Звукът си го слушам на телефона или на преносима тонколонка,на уредба или домашна система не съм пробвал защото нямам.Пък батерията въобще да не те притеснява защото имаш две,свършва едната слагаш другата и готово,иначе на една караш към 3-4 часа.Аз лично гледам на около 1 метър разтояние на много тъмно,и картината е добра,но най добре се вижда на една от онея бели дъски коита ги ползват на събрания и такива.Понеже те са бели,лъщящи и не поемат светлината като другите повърхности а я отразяват.Междо другото за кой Ноте ставаше въпрос за първия или за втория?Ако има нещо друго питай.
-
http://www.turbosquid.com/3d-models/samsung-galaxy-beam-3d-3ds/671628
Това май е как ще изглежда с новото желенце,ако не се бъркам нещо.
Това май е как ще изглежда с новото желенце,ако не се бъркам нещо.
-
Някой с този телефон няма ли нещо за споделяне или някаква нова информация за него.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Здравей stoianeminem, питането ми към теб е: случвало ли ти се е батерията да се изтощи докато спиш и на сутринта, ако имаш настроена аларма за събуждане, да не те събуди? Направи ми впечатление от коментарите на хора притежаващи Nokia 808 PureView и Nokia Lumia, че тази опция за събуждане при изключен телефон липсва. Искам да разбера дали и при Андроида този недостатък, както при Windows Phone и Symbian, съществува.
-
Ами до сега не съм я пробвал на изключен телефон но ще пробвам по късно и ще пиша дали става.А това за батерията ми се е случвало и намен,явно има някой приложение което яде ток,аз го оправям с резет на телефона,понеже не ми се търси кое приложение яде ток.
-
Не работи алармата на изключен телефон.