I8530 Galaxy Beam
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Re: Samsung Galaxy Beam
Открих информация, че Beam-а ще има ъпгрейд и до Jelly Bean http://www.technobuffalo.com/companies/samsung/samsungs-jelly-bean-roadmap-reveals-which-devices-are-first-on-upgrade-list/ (yes).
deny 1 baby нищо не казва!
-
- Регистриран: 31 яну 2010, 21:28
телефончето е направо превъсходно,който го има няма да съжелява за дадените пари на мене ми е 28 лева на месец с 9 лева такса.
-
Това е предполагам към VIVACOM с двугодишен договор, нали? Колко предлагат като безплатни минути към VIVACOM и другите мрежи? Конкретизирай по-точно договора си с тях! Искам да разбера дали ме устройва и мен, за това питам :).
-
Еми да ти кажа честно мене договора не ме интересуваше много,аз го взех с 9 и 80 такса с 100 безплатни минути към всички оператори.Но и другите оферти не бяха зле но с по големи такси,а мен ме интересува предимно телефона.Това е с друго ако мога да помогна.
-
Благодаря ти за отговора. Интересува ме дали като си прожектираш филм след известно време (да кажем след две минути) дисплея изгасва с цел пестене на батерията или това не е предвидено като опция? И още дали функцията фенерче е само през проекторчето или има възможност и да е през LED светкавицата?
-
Да дисплея изгасва след няколко секунди и освен,че проектора свети като фенер и самата сведкавица чрез програма може да се ползва като фенерче,което за мен е по добре.Искам да попитам има ли някой с този телефон който е забелязал,че понякога самата сим карта се деактивира и няма обхват,и трябва да се рестартне телефона за да се оправи.Защото ми казаха,че андроид 2,3,6 бил малко бъгав и от там се получавало и това проблемче.Моля някой ако знае да сподели.
-
Никой ли не си го е купил още,или никой няма този проблем.Моля споделете,че не ми се носи на ремонт това телефонче,че там ще му разкатаят фамилията.
-
Пробва ли с друга карта на друг оператор? И ако продължава така ,лошо. Може би трябва да изчакаш ъпдейта до сандвича или направо може би ще пуснат ъпдейт до желираните бобчета!?
-
Сега пробвам с друга карта и няма проблем,поне за сега.