I8700 Omnia 7
Re: Samsung I8700 Omnia 7
Не ги кодират, отделни апарати имат брандинг в амазон, но то си го пише. По-добре телефона да го пратят на приятеля ти и той после с дхл на теб. А щом той е в Германия, няма нужда да е от амазон, има по-евтини сайтове за местна консумация :)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
А от тука бихте ли ми препоръчали някой сайт който да е читав понеже телефона на приятелката ми вчера /умря/ :D и сега няма да поръчам по бързо да станат нещата...:)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
http://brosbg.com/Samsung-i8700-Omnia-7-gsm-873 тия свестни ли са знаеш ли? (woo)
Аз си го поръчах от тук : http://www.vega2002.com/show.php?id=740
Цената е най-добрата на пазара в БГ, а и е 16 гб версията. Всичко е точно, единствено преди няколко дена забелязах един изгорял пиксел, обадих им се и казаха че гаранцията не покрива смяна на телефона за един пиксел само - няколко трябвало да са. Но това е по скоро изключение- доколкото четох във форумите е много трудно да изгори пиксел на Супер Амолед- явно съм голям "късметлия". Телефона иначе е най-доброто на пазара за тази цена- а след един месец с Манго ъпдейта ще се оправят и малкото недостатъци, които има. Айде успех :)
Цената е най-добрата на пазара в БГ, а и е 16 гб версията. Всичко е точно, единствено преди няколко дена забелязах един изгорял пиксел, обадих им се и казаха че гаранцията не покрива смяна на телефона за един пиксел само - няколко трябвало да са. Но това е по скоро изключение- доколкото четох във форумите е много трудно да изгори пиксел на Супер Амолед- явно съм голям "късметлия". Телефона иначе е най-доброто на пазара за тази цена- а след един месец с Манго ъпдейта ще се оправят и малкото недостатъци, които има. Айде успех :)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
...трудно е да изгори пиксел на samoled?...питай притежателите на SGSII...
Моля някой собственик на телефона да набере ##634# и след това да натисне "call" и в новопоявилото се сервизно меню да набере *#22558463#. Това би трябвало да е нещо като lifetimer, но не знам дали работи на Omnia 7. По принцип WP 7 е много хубава ОС, но и липсват елементарни за един телефон неща, като например таймери на повикванията.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Признавам си, не съм разцъквал WM7, запознах се само с metro интерфейса, и веднага го отхвърлих... Какво интересно може да правиш с WM7?
WP7 e на 9 месеца и се справя много добре за възрастта си. Крейзи, разгледай някой wp7 обстойно, защото сам знаеш, че на въпроса ти не може да се отговори с 2-3 думи :) Първият плюс, за който се сещам и се надявам да не е единствения, е интеграцията на фейсбук, туитър, мсн и от есента скайп. Просто нямаш нужда от приложения както е при другите 2 конкурентни платформи и всичко е на много по-високо и по-добро ниво. За хора, които киснат често в социалните мрежи, това е платформата. Облакът е леко орязан, но от есента ще заработи пълноценно с мангото. Аз лично не вярвах, че някога пак ще си взема нещо с уиндоус, но съм доволен като цяло. Може би защото нямах високи очаквания, но сега го препоръчвам на всеки да си вземе и да пробва. :)
@makeno, Ако си с Omnia 7, би ли ми отговорил на въпроса няколко поста по-надолу, както и да кажеш дали наистина силата на звука при разговор е толкова слаба, че в XDA Develpoers четох, че това е така. Обмислям покупката на този телефон, но още не мога да реша окончателно.
При мен силата на звука е повече от задоволителна. Нивото е една идея по-добра от сгс 1.Мога да питам един приятел как е при него, но ще е чак вечерта.