i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Ами като толкова разбираш от бъгове предложи му някой телефон на човека че да ти се посмеем малко.
[Quote] [/Quote]
Това не можах да разбера в каква връзка си го написал, но както и да е...
Очаквам отговори... :D:D
[Quote]Такаа, за да не се моткам утре като отида за телефона я ми кажете къде да проверя с колко памет е 8гб/16гб. И изобщо дайте ми съвети какво да проверя преди да го платя. Благодаря предварително.[/Quote]
Това не можах да разбера в каква връзка си го написал, но както и да е...
Очаквам отговори... :D:D
[Quote]Такаа, за да не се моткам утре като отида за телефона я ми кажете къде да проверя с колко памет е 8гб/16гб. И изобщо дайте ми съвети какво да проверя преди да го платя. Благодаря предварително.[/Quote]
Хубаво е човек преди да пише, да ... мисли! Това е най - дебилския форум, бях КАЗАЛ че няма да пиша!
Не очаквам ТУК хората да разбират буквите, свързани в думи и в последствие изречения, още повече контекста, в който са написани. ТОВА Е сложно за 99% от вас!
Но, за хората, които са просо заблудени читатели, или притежатели на тоя телефон (но вероятно нямащи потенциала да го ползват) с две думи:
[B]отговора[/B] е към [i]притежателя на сайта и едновременно автор на темата[/i], в който пише че в сайта има [u]ЗАБЛУЖДАВАЩА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ИНФОРМАЦИЯ[/u]!
[B]СХВАНА ЛИ???[/B] (angry) Виждам, трудно ти е, но ... пробвай!
НАДЯВАМ се, че повече действително няма да пиша ТУК!
Не очаквам ТУК хората да разбират буквите, свързани в думи и в последствие изречения, още повече контекста, в който са написани. ТОВА Е сложно за 99% от вас!
Но, за хората, които са просо заблудени читатели, или притежатели на тоя телефон (но вероятно нямащи потенциала да го ползват) с две думи:
[B]отговора[/B] е към [i]притежателя на сайта и едновременно автор на темата[/i], в който пише че в сайта има [u]ЗАБЛУЖДАВАЩА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ИНФОРМАЦИЯ[/u]!
НАДЯВАМ се, че повече действително няма да пиша ТУК!
Леле, чак се учудвам как покрай празниците има толкова напрегнати хора.(whistle)
ТО и дебилите си остават дебили по време на всякакви празници, НО за тая сметка нямат изчерпване (woo)
Да, знам. Живи и здрави, за някои и напрегнати. ;) Нека не се отклоняваме повече от темата.
МОЛЯ СПАЗВАЙТЕ ДОБРИЯ ТОН!!!!!
[Quote]Хубаво е човек преди да пише, да ... мисли! Това е най - дебилския форум, бях КАЗАЛ че няма да пиша!
НАДЯВАМ се, че повече действително няма да пиша ТУК! [/Quote]
Някакъв проблем ли имаш? Ами да ти кажа малко по-схватлив съм от теб. Гарантирам ти го на 300%. Просто ми стана интересно какви глупости пишеш. А относно напускането ти на форума за 2-ри път. Ами моля ти се недей бе! Какво ще правим без теб!? Да знаеш сега няма да мога да заспя от мъка, че няма да пишеш повече във форума.
НАДЯВАМ се, че повече действително няма да пиша ТУК! [/Quote]
Някакъв проблем ли имаш? Ами да ти кажа малко по-схватлив съм от теб. Гарантирам ти го на 300%. Просто ми стана интересно какви глупости пишеш. А относно напускането ти на форума за 2-ри път. Ами моля ти се недей бе! Какво ще правим без теб!? Да знаеш сега няма да мога да заспя от мъка, че няма да пишеш повече във форума.
Нали каза "... с две думи" :(, то стана роман в две части :D. Пич ходи си избивай комплексите някъде другаде защото твоя биологичен вид трябва да се забрани със закон!