i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Хора, що не си взехте Omnia i8000?! Нямаше да имате проблемите, които дискутирате във форума си. И може ли някой да ми каже наистина HD толкова ли осезаемо се вижда на телефона или е поредния маркетингов трик. Не се заяждам, разберете ме, питам най приятелски. Това HD ми прилича на високите мегапиксели на мобилните телефони, които само с матрица, без нормална оптика, снимка не могат да направят.
Ами защото i8910 е по-мултимедийно насочен. И досега не съм имал телефон с ОС, а симбиян е може би най-опростената. За мен лично е по-добър от I8000 (без да се обиждаш :) , въпрос на вкус)
ами защо искаш да махаш една опция.остави карето то не пречи
Първо: екрана е капацитивен 16М цвята а не резистивен както е при и8000
Уиндоус Мобаил не поддържа 16м цвята
Второ:Много стабилна ОС не ми е забивал до момента.
Трето GPS модула е страхотен позиционира ме за секунди дори и на закрито.
Четвърто: процесора на HD е с 3D ускорител, т.е. без проблем ти възпроизвежда HD видео 720p.
Пето:Филми свалени примернмо от замунда ги подкарваш директоно на телефона без да ги конвертираш, кактои субтитрите ти илизат на БГ а не на маймуница.
Шесто: има ТВ изход.
За камерата не мога да кажа но мегапикселите не са важни, матриците са еднакви т.е. разлика в качеството няма.
И последно заснема клипове в HD720p, но ако става въпрос за качество не е на особенно високо ниво.
Сега ти кажи предимствата на и8000, понеже не съм боравил с него и уиндоус мобаил ми е малко непозната ОС.
И забравих, този месец се чака да пуснат ъпдейт при който HD ще има кинетично скролиране на всякаде из менютата, което не е за изпускане, страшно удобна екстра.
Това се сещам за момента.:)
И между другото ако някой не може да си инсталира приложения поради проблеми със сертифицирането мога да ви препоръчам този сайт http://www.s60certkey.com/ , има форум в който е описано всичко подробно и най-важното е на английски,, а не на китайски.Аз лично срещнах проблеми с процедурата, но като пишеш на мейла на support ти отговарят светкавично, просто много добър сайт.
Малко се отклоних от темата.
Уиндоус Мобаил не поддържа 16м цвята
Второ:Много стабилна ОС не ми е забивал до момента.
Трето GPS модула е страхотен позиционира ме за секунди дори и на закрито.
Четвърто: процесора на HD е с 3D ускорител, т.е. без проблем ти възпроизвежда HD видео 720p.
Пето:Филми свалени примернмо от замунда ги подкарваш директоно на телефона без да ги конвертираш, кактои субтитрите ти илизат на БГ а не на маймуница.
Шесто: има ТВ изход.
За камерата не мога да кажа но мегапикселите не са важни, матриците са еднакви т.е. разлика в качеството няма.
И последно заснема клипове в HD720p, но ако става въпрос за качество не е на особенно високо ниво.
Сега ти кажи предимствата на и8000, понеже не съм боравил с него и уиндоус мобаил ми е малко непозната ОС.
И забравих, този месец се чака да пуснат ъпдейт при който HD ще има кинетично скролиране на всякаде из менютата, което не е за изпускане, страшно удобна екстра.
Това се сещам за момента.:)
И между другото ако някой не може да си инсталира приложения поради проблеми със сертифицирането мога да ви препоръчам този сайт http://www.s60certkey.com/ , има форум в който е описано всичко подробно и най-важното е на английски,, а не на китайски.Аз лично срещнах проблеми с процедурата, но като пишеш на мейла на support ти отговарят светкавично, просто много добър сайт.
Малко се отклоних от темата.
Само ще вметна,че повечето предимства както ги описваш не са реални.Няма да си губя времето да обяснявам защо-запознатите знаят,просто го отбелязвам за тези,които навлизат в проблематиката (с търсачката ще разберат защо не съм съгласен).
Пич незнам как ти се занимава да пишеш толкова много , като по темата е исписано толкова много, всеки път се задават едни и същи въпроси. Направо се побърквам, всеки влиза във форума и почва да пита за каквото се сети без да прочете едно мнение на зад. Относно телефона ще кажа това което казвам всеки път за него и го запомнете от мен.Омнията е най-добрия телефон на пазара от неговото излизане до този момент. Ползвам съм почти всички новоизлезнали телефони, ОМНИЯ HD ги превъзхожда във много неща, натъпкан е до горе, единственото нещо което му пречи са софтуерните ограничения който самсунг се опитва да оправя със свеки следващ софт. От вчера съм с новия софт с кинетично превъртане, направо е супер, но все още е бета версия и има някой бъгове, но като цяло са оправили още малко звука на видео записа, по-бързо зарежда галерията и кинетичното превъртане.
krasengol
Кажи от къде го изнамери кинетичния софт PLS.
Кажи от къде го изнамери кинетичния софт PLS.
ЧНГ на всички и аз съм вече горд собственик на телефончето .Някой може ли да ми обясни за този сензор за близост. Каква му е функцията как работи.
ХАХ
Сензор за близост е сомо когато говориш телефона се заключва да не го допираш с ухото.
Сензор за близост е сомо когато говориш телефона се заключва да не го допираш с ухото.
http://rapidshare.com/files/329808416/i8910xeuil2_www.przeklej.pl.rar Това е линк кум новия софт