i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
финалната както е тръгнало май няма да е Il4 защото изтече друга бета il5
а дали ще има подръжка на български
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
дай линк за нея да си я истегля
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
АЗ НАМЕРИХ ТОЗИ ЛИНК ЗА I8910XXIL5 http://uploadhyper.com/file/18625/GTI8910XXIL5.zip.html, НО ОЩЕ НЕ СЪМ ГО ПРОБВАЛ НА ТЕЛЕФОНА.АКО НЯКОЙ ИСКА НА СВОЯ ГЛАВА.АЗ ЩЕ ОПИТАМ СЛЕД МАЛКО :D
[Quote]АЗ НАМЕРИХ ТОЗИ ЛИНК ЗА I8910XXIL5 http://uploadhyper.com/file/18625/GTI8910XXIL5.zip.html, НО ОЩЕ НЕ СЪМ ГО ПРОБВАЛ НА ТЕЛЕФОНА.АКО НЯКОЙ ИСКА НА СВОЯ ГЛАВА.АЗ ЩЕ ОПИТАМ СЛЕД МАЛКО :D [/Quote]
Това е поредната бета версия.
Това е поредната бета версия.
Това не е финалната версия все още е някаква бета, бъговете си ги има, кинетичното скролиране в галерията е като на предния i8910XEUIL2 не работи добре, общо взето промени няма, до сега забелязах че е оправен бъга с картата памет, на предния фърмуер не я разпознаваше, сега няма проблем, всичко останало е единтично с i8910XEUIL2.Ако сте с него няма смисъл да бързате да го сменяте докато не пуснат официалната версия.
да ви питам хора усеща ли се някаква разлика между 16 и 8 гб и има ли нужда от invincible shield ?
Да беше прочел малко по-назад в темата.. И двата въпроса бяха дискутирани..
Темата сам я изчел цялата но никои не е писал за shield-а дисплея е защитен но въпроса ми е има ли нужда за зания панел които е от пласмаса а не метален
На дисплейя нищо не съм слагал. Смятам, че след като е тъч би трябвало да е издръжлив. Но пък си взех гумен калъф(който прави телефона доста обемист, но пък някои хора чак ме питаха това да не е удароустойчив телефон) в случай, че го изпусна. (whistle)
Между другото някой успя ли да пробва DLNA функцията, защото това е единствения начин да гледаш HD видео на телевизор. В сайта на DLNA телефона не присъства като сертифициран продукт от компанията. 8)
Между другото някой успя ли да пробва DLNA функцията, защото това е единствения начин да гледаш HD видео на телевизор. В сайта на DLNA телефона не присъства като сертифициран продукт от компанията. 8)