i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 20 юни 2004, 17:34
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Всичко се оправи, явно проблема е бил в компа, защото като пробвах на друг стана без проблем:D.
П.С. Аз също бих се радвал някой ако даде читав линк за IL4 или IL5, защото свалих няколко, които са на две части, но после като заредя CODE, CSC и BIN и дам DOWLNOAD ми изписва, че не е намерен файл или нещо подобно..:|
П.С. Аз също бих се радвал някой ако даде читав линк за IL4 или IL5, защото свалих няколко, които са на две части, но после като заредя CODE, CSC и BIN и дам DOWLNOAD ми изписва, че не е намерен файл или нещо подобно..:|
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
http://demon.samsung-fun.ru/i8910_Custom_L5_RUS.zip ето ти адрес за il5 има руски и английски език.аз си го истеглих от тук и съм мн доволен.ако има нещо пиши.успех (yes)
Ferrari_GT.SIS 62.63 MB
Много добра игричка.
Много добра игричка.
-
- Регистриран: 20 юни 2004, 17:34
ОК, ще пробвам и ще кажа. Благодаря много! Този вариант на инсталиране пак ли става само на ХР?
-
- Регистриран: 20 окт 2006, 13:24
Искам да те питам колко време ти изкарва батерията с този firmware,защото аз в момента съм с il5 и изкарва има няма 2 дена.Може ли да ми препоръчаш някой,с който да изкарва повече. (като се има предвид,че не играя игри,не използвам интернет,правя по 10 снимки г/д и говоря около 1 час).Мерси предварително
Този, с който съм аз, за 1 ден ми оставя батерията на 2-3 чертички до края на деня. Като имаме предвид, че като ида на училище сутринта и до обед не му спирам музиката да свири, докато съм ползвам доста WiFi(браузване и скайп най-вече), следобед някой друг кратък разговор и още малко музика. Иначе само седейки като че ли не точи толкова много.
-
ами не знам...при мене е същата работа горе долу.а можеш ли да качиш някой друг screenshot да видим как стои и да ми кажеш дали има няква разлика в бързината на телефона и качеството на камерата.
Здравей.Моята в момента държи по 3 дни при слушане на музика 5 часа, GPS 20мин., и разговори по 30 мин. на ден, като имаш предвид че вечер като се прибера в нас го човъркам доста, т.е. разучавам различни приложения, но не ползвам Wifi, той точи доста батерията.Сега съм с Hyperx 2.0Final, много бърз фърмуер има си и много малки бъгове, но все пак кой фърм. няма.Преди него бях с IL4 и IL5, батерията при същото ползване 1.5 дни. повече не можеше да издаяни :).Та за сега съм доволен, но си инсталирах Fring да мога да ползвам скайп и откакто го сложих ми пада по-бързо батерията, за около 2 дни и го махнах, сега пак си е ОК.Така че внимавайте какви приложения си слагате.С IL4 при 1.5 часа Wifi батерията от фул свършваше до край, беше някакъв ужас, не знам и при вас ли е така, но при Hyper X го няма този проблем.Ето линк за него http://www.mediafire.com/?nlizmww4m5r .Елементарен за инсталиране и ти отключва телефона, така че да можеш да виждаш всички файлове вътре и да си го конфигурираш както искаш, на всичкото отгоре си има Rompatcher+ с вградени в него (c2z, installserver RP+, installserver_FP2, Open4All_RP+), което ти позволява да си инсталираш приложения без да ги сертифицираш.Това което трябва да се направи е да свалиш файла, препоръчително е да се направи хард ресет и софт ресет съответно *#7370# и *#7780#. След това стартираш .exe фаила(като модема не е задължително да се ъпдейтва) кънектваш телефона през USB кабела, като преди това си пуснал Буутлоадера (горен ляв бутон за звука, бутон за заключване и червената слушалка се натискат едновременно след като си изключил телефона).Програмата го наимра, натискаш бутона Download и само чакаш иснталацията.Задължително на XP.Свалете преди инсталацията (I8910 Flashdrivers + Microsoft’s MS XML) от тук http://www.hyperx.allroms.net/?cat=34
Това е надявам се да съм бил полезен на тези които търсят най-лесния начин за флаш и отключване на телефона плюс смяна на фърмуера.Успех!!!И забравих да спомена има си вградени така наречените Kastor effects, много красиво се сменя екрана между менютата.Абе нещо уникално, браво на ентусиастите на които им се занимава.
Това е надявам се да съм бил полезен на тези които търсят най-лесния начин за флаш и отключване на телефона плюс смяна на фърмуера.Успех!!!И забравих да спомена има си вградени така наречените Kastor effects, много красиво се сменя екрана между менютата.Абе нещо уникално, браво на ентусиастите на които им се занимава.
Една лоша новина.
Единия от членовете на (hyperx) си купил N900 и вече няма да помага за новите софтове това не е много добре, аз на тях повече разчитам от колкото на SAMSUNG.
Единия от членовете на (hyperx) си купил N900 и вече няма да помага за новите софтове това не е много добре, аз на тях повече разчитам от колкото на SAMSUNG.
-
мерси за интересното предложение и изчерпателното обяснение.искам да те питам за камерата-има ли някакво забележимо подобрение?линка,който си дал е с повреден файл,дава грешка като се свали!