i8910 Omnia HD
Re: Samsung i8910 Omnia HD
Заповядай http://rapidshare.com/files/343156902/HX2.0_final.rar , аз го свалих от първия линк и си работеше перфектно.Файла е архив като го разархивираш трябва да има два файла в него едното ехе е ъпдейт за модема, другото "ехе" е фърмуера.За камератя нямам впечатление понеже от смяна на фърмуери не ми е оставало време за сравнение, то се мине ден два и излезе нов софт и аз се мятам на него и така докато не попадна на това което търся .... :)
-
- Регистриран: 20 окт 2006, 13:24
смених го!!!за сега изглежда добре,много бързо работи...като имам повече впечатления ще пиша!
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=11387
С това работи още по бързо.
С това работи още по бързо.
Тествал ли си го това чудо? Да не да клоква процесор или нещо друго което да увеличи разхода на енергия и съответно да скапва батерията.А иначе Hyperx са пуснали v2.03 speed edition и предполгам лети, но не съм го тествал още дали е стабилно.
Тествал съм го и батериата е добре.А за v2.03 той излезе преди v2.0 финал. Аз първо бях с него.
-
на мен не ми дава промяна в скоростта като правя тест с и без него.защо така се получава?
Колко точки имаш на теста.
Възможно е, просто съм го пропуснал явно :).Иначе няма логика да пуснат първо 2.03 после 2.00 :).Добре че ми каза мислех да го пробвам но щом е по-стара версия няма да се пробвам.
Радвам се че всичко е минало успешно, не забравяй като преинсталираш да влезеш в Rompatchera да си активираш опциите. :)Пиши като имаш време, как се държи телефона с този фърмуер.На мен лично ми харесва повече от тези на Самсунг.Има си и БГ клавиатура, вярно не е фонетична, но все пак е нещо.Много ми харесва менюто My Media много функционално и удобно за използване.
-
317 и без да пускам акселератора и с него!защо така се получава?