i8910 Omnia HD
-
- Регистриран: 20 окт 2006, 13:24
Re: Samsung i8910 Omnia HD
аз същност съм с този firmware HYperX 2.02 и мисля,че върви добре.обаче батерията пак ми пада за около 2 дена.не знам защо така,започвам да си мисля,че проблема е в нея.не е възможно просто,не ползвам апарата толкова,че да бута така батерията.аз затова си взех Omnia Hd,а не Сатио,заради по-голямата батерия...а то какво се оказа.някой има ли същия проблем?аз ли бъркам нещо или си е просто такава?
Всички го имат тоя проблем споко.
-
аз съм спокоен :) ...дадох си парите вече за тази машина.но факта ,че пада толкова бързо не ме кефи.надявах се поне 3-4 дена да държи при положение ,че не го ръчкам много.не мога да си представя Satio-то тогава колко ще кара като неговата е 1000mAh
Прочетох описанието на фърмуера, пуснали са го само за тестери и да покажат какви възможности има телефона, не е стабилен и не препоръчват да се ползва за всеки ден.Така че ще си остана с HX2.0.(blush).Но все пак браво на момчетата.Самсунг има много хляб да ядат докато ги стигнат :).Купихме си телефон с впечатляващи хардуерни характеристики, а откъм софтуер изоставаме тотално(angry).Нокиа на смотания 5530 имат невероятно добро кинетично превъртане, а ние.....
И на Сатиото батерията държи по 2 дни. То нене само ампери!
Ти я кажи подкарваш ли java игри? Със sis нямам проблеми ама javata пускам нещо и ме изхвърля.
-
и при мен има същия проблем.започва инсталацията и накрая ми дава грешка.
Не инсталация. Аз инсталирам без проблем. Пускам съответната игра излиза екран за зареждане и като стигне до края изхвърля.
-
на мен още на инсталацията ми го прави това,накрая
PINDEL, имам 1 молба към теб. Тъй като знам, че и ти си с официалния бг фърмуер (I8910XXIG4_OMX), можеш ли да пробваш през PC Studioto дали има наличен ъпдейт за нас, тъй като мойто ми прави някаква бела, а нямам компютър и да знам какво да права да флашвам или да го ъпдейтна от друг компютър като намеря.
п.п. Има ъпдейти за някой региони вече през PC Studio
п.п. Има ъпдейти за някой региони вече през PC Studio